Acil Manga önerin (Ders için)
Okuma zahmetinde bulunan kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Üniversite öğrencisiyim, bu dönem Gençlik Edebiyatı diye bir dersimiz var. Adından da anlaşılacağı üzere gençlere hitap eden edebi eserleri inceliyoruz. Herkes bir eser inceleyip sınıfta sunacak falan. Hocamız gençlerin mangalara olan ilgisini çok dikkat çekici bulmuş; bu türün özelliklerinin, gençlerin türe olan ilgisinin bir manga üzerinden incelenmesini istiyor. Kimse gönüllü olmadı. Hoca bir kişi kesinlikle alsın deyince "En azından genel animasyon bilgim var, manga kültürü de edinmiş olurum hem" diye düşünerek ve okumadığımı da belirterek gönüllü oldum.
Sevgili manga okurları, sizlere sorum şu: Manga türünün genel özelliklerini göstermek için en uygun manga serisi hangisidir?
Sunumun başında manga nedir, tarihsel gelişimi nasıldır gibi bazı bilgiler olacak olsa da temel içerik bir eseri incelemek olacak. Bu nedenle türün genel özelliklerini iyi örnekleyen bir mangaya ihtiyacım var. Tabir caizse "Manga nasıl bir şeydir?" diye soran birine örnek vereceğiniz mangayı soruyorum aslında.
Önerilerinizi bekliyorum. Önerdiğiniz manga için yorumunuzu da yazarsanız çok sevinirim. Tekrardan teşekkürler.
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 49 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap