Er
Tarihinde Katıldı

Toplam: 35 (Bu ay: 35)

1 gün 7 s. 47 dk. kaldı
İş Dünyası Neden Berbat Bir Yer
Çalıştığım şirkette benimle aynı pozisyonda çalışan bir abim vardı, adamı severim fakat işi kaytarma konusunda veya prosedürlere uyma konusunda çok kafasına göre takılır. Bu adamın yabancı dili yok ve normal şartlarda C1-B2 düzeyinde İngilizce olan pozisyona terfi ettirdiler.
Torpil, mobing ve saçma sapan şeylerle dolu bu düzenden nefret ediyorum. Üç kuruş para için köle gibi çalıştırılırsınız. İster teknisyen olun mühendis olun ister başka bir şey fark etmiyor.
İnsan Kaynakları Çalışanlarının Çoğunu Neden Sevmiyorum?
Sizinle görüşme planlıyorlar, görüşmeye erken geliyorsunuz veya 2-3 dakika çalan telefona yanıt veremediniz hemen pıt 5 dakika beklemeden sormadan kafalarına göre görüşmeyi başka bir güne erteliyorlar. Görüşmeye giriyorsunuz 20 dakika bekliyorsunuz kadın toplantıya giriyor 5 dakika sonra kendini toplantıdan çıkarıyor sonrasında sorun yaşadım deme zahmetinde bile bulunmuyor.
İttire kaktıra görüşmeyi ben başka bir güne ayarlatıyorum. Nezaket kuralları çerçevesinde en azından insan zero bey sorun yaşıyorum sizi dilerseniz şu gün şu saatte değerlendirmeye alalım derler. Onu bile ben teklif ediyorum.
Gerçekten rezalet.
Ciddi anlamda iş görüşmesine çağıran insan kaynakları çalışanlarına sözüm yok ama daha çoğu işe alacağı adayın özgeçmişine bakmıyor. Networklerim var fakat şu ana kadar bir işe yaradıklarını görmedim.
Bugün Büyük Günlerden Birisi
Sarı kafa stratejik rezervle ilgili zirve yapacak.
Düşerse alım fırsatım olur yükselirse arkama yaslanıp izlerim. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sosyal Medyanın Kendisinden Neden Nefret Ediyorum?
Günümüzde olan sosyal medya ile eski dönemlerde olan sosyal medya artık aynı değil. Eskiden organik bir etkileşim varken artık günümüzde sadece ve sadece manipülasyon üzerine kurulu, insanları narsist, duygusuz, aç gözlü, daha bencil düşünmekten uzak zombilere çeviren bir oluşum var karşımızda.
Sadece gösteriş, sadece mutluluk var. Ancak herkesin sürekli mutlu olması imkansızdır. Üstüne insanların algısı karışsın diye artık insandan neredeyse ayırt edilmesi zor botlar bir yorum yazdığınızda sürekli egonuzu şişirmek için beğeniyor. Platform artık neredeyse fark etmiyor. Hatta sizin yorum yazmanıza bile gerek yok çoğu yerde bot hesaplar kendi kendine yorumlar yazıp yorumları beğeniyor ve siz de inanıyorsunuz.
Toplumları imha etmenin en iyi yolu, onların bağlı olduğu değerleri yok etmektir.
Hala Battığımı Sananlar Var
Batmadım hala ayaktayım aksine hala toplamaya devam ediyorum. :)
Uzaktan bakıyorum ancak tüm gün burada işsiz işsiz millete salça olmakla, sanal zorbalık yaparak aklınca üye kaçırdığını sanan zavallı asosyal, burada millete kendini çok üstünmüş gibi tanıtma çabalarına giren klavye komandosu ve yancılarını gördüm.
Komedi.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 680 (Bu ay: 680)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic