Monica Ai Ortak Aranıyor!
Merhaba arkadaşlar!
Monica AI adlı yapay zeka programı için ortak olabilecek insanlar arıyorum. Program, ilk yıla özel 5.000 TL ve 5 cihaza kadar kullanım imkanı sunuyor. Ben 2 cihaz için 2.000 TL ödeyeceğim; bir kişi bilgisayar ve telefon kullanabilirken, diğer kişi sadece telefon veya bilgisayar kullanabilir. Eğer kimse 2 cihaz ile kullanmak istemezse, 2+1+1+1 şeklinde de paylaşım yapabiliriz; fakat benim isteğim 2+2+1 olması. Geride 3 cihaz ve 3.000 TL’lik boşluk kalıyor.
Neden Monica AI'ı tercih ettiğimi de paylaşmak isterim. Daha önce ChatGPT 4o kullanmıştım, ama ücretsiz sürümü sınırlıydı ve ChatGPT Plus aylık 500 TL gibi yüksek bir fiyat istiyordu. Diğer yapay zeka modelleri de pahalıydı. Monica AI ile tanıştığımda, yalnızca 5.000 TL ödeyerek sınırsız ChatGPT 4o ve diğer yapay zeka modellerine erişim sağlama fırsatı buldum. Monica AI, video ve görüntü oluşturma gibi birçok özellikle birlikte geliyor. Daha fazla bilgi için aşağıdaki YouTube videosuna göz atabilirsiniz.
Eğer bu programa katılmak isterseniz, benimle iletişime geçin. Birlikte bu fırsattan yararlanabiliriz!
İlgilenenler lütfen mesaj atsın!
Teşekkürler!

Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 295 (Bu ay: 295)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Android Telefonlar