01.01.2026 Askerlik Ertelememin bitiş tarihi. 3 Yıldır baristalık yapıyordum, üniversite okumaya karar verdiğim için bu hafta işten ayrıldım fakat 3 ayda elle tutulabilir sonuç yapmak zor. 1 yıl daha sımsıkı hazırlanmak istiyorum bu yüzden askerlikten 1 yıl erteleme almam lazım. Boy: 183 Kilo: 94 Falandır, Daha önce 16 yaşında 178 boy 75 kiloyla insülin direnci rahatsızlığım vardı (Kilodan kaynaklı vücuttaki insülinin duyarsızlaşması gibi bir şey) İlaç kullanmadım sadece kilo verdim ve geçti fakat şu an fazla kilom var ve haliyle -büyük ihtimal- insülin direncim şu anda vardır (Herhangi bir doktora ölçtürtmedim fakat bel bölgesi kalınlaşması, Doymama, Tatlı krizi gibi olaylardan anlıyorum kendimi.) Eğer ki askerlik muayenesinde İnsülin Direnci olduğu çıkarsa askerlikten 1 Yıl erteleme alabilir miyim? Ya da Ekim gibi doktora gitsem insülin direncim yüksek çıktığı için ilaç verse ve kasım aralık gibi askerlik muayenesinde bu ilaç ve insülin direnci 1 Yıl erteleme aldırır mı? Ne yapmalıyım sizce?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 61 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic