4 ay 15 gün hapis cezası yatarı ?
Merhaba arkadaşlar benim eşim 2022 yilinda abisi ile kavga etti ve şikayetçi oldu abisi eşimden şikayetçi olmadı eşimin daha önceden bir dosyası daha var denetimli serbestlikten yararlaniyordu ilk dosyasi kenevir yetiştirmekten sadece kendi icimligini çıkarabilmek adına. Daha sonra 5 yıl suça karismamasi gerektiğini söyleyerek denetim verdiler. Abisinden şikayetçi olunca eşim suçlu bulundu abisi onu dovmesine ve darp raporu vermesine rağmen . Eşimin ilk dosyasindan sicili bozuk olduğu için suç islemeyeceginin garantisi yoktur diyerek geçen salı savcılıktan kesinleşmiş karar geldi 4 ay 15 gün hapis cezası diye (kavga olayından) 10 gün içinde teslim olması gerekiyormuş eşim işinde gücünde bı insan ve ben 5 aylık hamileyim çok korkuyorum bişey olur diye 4 ay 15 günun hepsini yatarmi ? Birde 27 Mayıs'ta ilk dosyasindan mahkeme açmışlar bu kavga olayindan ceza aldığı için denetimi yanmış bunu atlatsak birde öbür derdimiz var denetim sırf kavga için eşim haklı olduğu halde bozuldu tekrardan affedip denetimi devam ettirirlermi içeri girerse ben mahvolurum bebekle 😢 avukat tutacak durumumuzda yok ..
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 147 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Genel