Mağaza Sorumlusu Yardımcısı olarak görev yaptığım A101 firmasında 1,5 yıldır çalışıyorum. Her türlü hak yeme, ahlaksızlık, mobbing, hakaret, insan kayırma var. Yükselmek istiyorsanız full sakso ve yalakalık yapmanız gerekiyor. Yoksa çok zor. Mağaza Sorumluları ve Mağaza Sorumlusu Yardımcıları deli... Hepsinin psikolojisi bozuk... Gerçekten çok ciddi söylüyorum... Bu rezil firma çalıştıracak insan bulamadıkları için Psikiyatrik raporu olan kişileri bile (çok ağır depresyon ilaçları kullananları bile) bünyesinde çalıştırıp onları MS ve MSY yapmaktadır. Biraz güzel işveli ve cilveli biriyseniz Bölge sorumlusuna veya Satış Müdürüne yalakalık yaparak çok rahat bir şekilde sınava girip boş kağıt bile verseniz yöneticiliğiniz onaylanır. Yani onaylı Mağaza Sorumlusu veya onaylı Mağaza Sorumlusu Yardımcısı olursunuz. Çünkü sınavda bölge sorumlusu size yardım ediyor. Soruları onlar çözüyor. Olur da işten ayrılmak isterseniz her türlü tehdidi örneğin : "Sana bu sektörde ekmek yedirmeyiz. İş bulmana engel oluruz. Sakıncalı koddan çıkarırız." Gibi tehditlere maruz kalabilirsiniz. Benim Satış Müdürüm bana yolları kapatırım iş bulamazsın dedi. Sırf ayrılmak istiyorum diye... Asla vaktinde çıkamazsınız... En iyi ihtimalle akşam 11:00 (23:00) da çıkarsınız. Çünkü mağaza müşteriye 21:00 da kapanıyor fakat kapanış işlemleri var. Bunlar : İki kasanın da sayılması personel kasasının 150 lirasını saymak zorunda. Kapanışta tüm mağazaya önyüz yapıyorsunuz. Yani tüm raflar düzenleniyor. Tüm mağazaya mop ve paspas yapılıyor her akşam istisnasız bir şekilde ve bunu personelden bir kişi tek başına yapıyor. Buna iki katlı mağaza da dahil. Her sabah istisnasız olarak meyve sebze standının kasaları aşağı indiriliyor ve meyve sebze standı her sabah ıslak bir bez ile siliniyor. Bunu da her sabah personelden bir kişi yapıyor. Koca koca patates soğan kasalarını kaldırmak ki bu kasaların her biri 20 kg en iyi ihtimalle gerçekten çok yorucu oluyor. Bize Sleepy ıslak mendil yarışması var denildi BS Bilgi Paylaşım Grubundan 100 adet Sleepy ıslak mendil satan mağazaya 500 TL ödül verileceği belirtildi kişi başı. Biz insan üstü bir çabayla molaya bile çıkmadık aç çalıştık ve
gün sonunda 158 adet Sleepy ıslak mendil sattık buna rağmen ödülümüzü vermediler. Hiçbir şey alamadık. Her şeyleri yalan dolan tüm vaatleri boş... Bu rezalet firmada 1,5 yıl çalışmış bir Mağaza Sorumlusu Yardımcısı olarak yazıyorum. Lütfen bu rezalet firmaya bulaşmayın. Çünkü sağlığınızı kaybedersiniz. Hakkımı asla helal etmiyorum... Haram zıkkım olsun tüm emeklerim. Kul hakkı yemek büyük günahtır. Elbet zalimin cezası da Allah tarafından verilecektir...
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 37 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İş Kanunu, Sosyal Sigortalar ve Bireysel Emeklilik