Tavsiyelerinize ihtiyacım var ?
Merhaba arkadaşlar. 21 yaşındayım. Bu benim internet ortamında yazdığım ilk soru yazım ve gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var. Konuyu net bir kategoriye bağlayamadığım için ''Konu Dışı'' kısmına açtım. Yanlış ise kusura bakmayın. Biraz uzun bir yazı olacak, şimdiden okuyan ve tavsiye veren herkese teşekkür ederim.
Şu anda ortalama bir şehirde üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim. Hayatım boyunca aşırı ezik ya da asosyal birisi olmadım ama tabii ki öyle dönemlerim oldu. iyi kötü her şeyi geride bırakarak Üniversitede kendime yeni bir sayfa açtım. Bir arkadaşımla beraber evde kalıyorum şu anda ve genelde her şeyi tek başıma yapan birisi olmuşumdur ki bu benim zoruma gitmez sadece bazen çok sıkılırım ama yine de bazı insanlar ile uğraşmaktan çok daha iyi bir durum benim için. Asıl soruma gelecek olursak, bulunduğum sınıf çok kalabalık bir sınıf değil (20-30) üniversite ortamına göre. Sınıfımdaki kişiler başta olmak üzere hayatımdaki herkesle sıradan seviyeli ilişkilerim vardı yani ne çok samimiydik ne çok uzaktık. İnsanlar beni tanırdı ama çok fazla kalabalık ortamlara girmezdim sevmediğim için. Çok ağırbaşlı ve maskülen birisi değilimdir. Tip olarak da ne çok pısırık ne de sert bir duruşum yoktur. Arkadaşlar son bir kaç yıl içerisinde aile içi kayıplar, maddi sorunlar ve buna benzer şeyler yaşadım ve bu benim karakterimi ciddi şekilde etkiledi. Mental olarak şu an iyi durumdayım ve her şeyi yerine koymaya başlıyorum yavaş yavaş. Ancak son zamanlarda biraz daha içime kapanık birisine dönüştüğüm için bazı kişiler beni ezik görmeye başladı ve şakasına bile olsa rahatsız olabileceğim türden esprilere maruz kalıyorum. Biraz kiloluyum, bununla ilgili espriler de dahil çok çocuksu hareketler yaptığımı söylüyorlar. Kendimi biraz ezdiriyorum maalesef karşı koyamıyorum çünkü hala tam olarak kafamı toparlayabilmiş değilim. Alınganlık düzeyim de yüksek olduğu için beni baya yıpratıyor bu durum. Artık güzel bir başlangıç yaparak eskisinden çok daha kültürlü, Fiziki olarak yapılı ve Akademik gelişmiş bir şekilde hayatıma devam etmek istiyorum ancak sadece bu insanlar konusunda ne yapacağımı bilemiyorum. İnsanlar dışında her konu için motivasyonum var ama çevre konusunda bana fikir vermenizi istiyorum. Sesim çok kalın değildir ve bulunduğum ortama göre değişebiliyor ki en nefret ettiğim şeylerden birisi de bu. Bir diğeri ise insanlar sizi bi kere küçük görmeye başlayınca sürekli bu konularda üzerinize geliyorlar biliyorsunuz. Bunu nasıl aşabileceğimi bilmiyorum. O insanlarla sıfırdan tanışma şansım yok ve o ağırbaşlılığı bir kere kaybedince tekrar ucunu yakalamak imkansız geliyor. Bir de şöyle bir korkum var, Bu benim otoriteyi kaybettiğim insanlarla günlük hayatta çok karşılaşmıyoruz ancak hep aklıma gelen şey, olur ya bir gün sevgilimle ya da yeni tanıştığım bir arkadaşla dışarıda gezerken bu tiplerle denk gelsek ve yine eziklik psikolojisine girersem diye strese giriyorum.
Sizden ricam
1) Bu tarz insanlarla Eski seviyeli samimiyete nasıl geri dönebilirim (daha 2 yıl yüz yüze bakacağız konuşmayı kes tavsiyesi çok bi işe yaramaz)
2)nasıl çocuksu halimden kurtulup daha maskülen bir erkek olabilirim
3) Nasıl sesimi kalınlaştırabilirim ya da ortamdan ortama değişmesini engelleyip tek tip ses tonuyla hayatıma devam edebilirim
4) Değişime nerden başlamalıyım
Okuyup tavsiye veren herkese çok teşekkür ederim
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 48 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel