IEM kulaklık tavsiyesi
Merhaba. Yakın zamanda bir dijital piyano aldım ve iyi bir kulaklığa ihtiyacım olduğunu fark ettim. Kulak üstü kulaklık almayı düşünüyordum ama bir arkadaşım IEM önerdi. Birkaç gündür araştırıyorum ama çoğu IEM'in kendine göre artıları ve eksileri olduğunu ve kullanım alanlarının farklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden IEM seçerken konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerden yardım istiyorum 😀
Alacağım IEM'i genelde dijital piyanoda kullanacağım ama müzik dinlemek için de kullanmak istiyorum. Ses kalitesi iyi, rahat, uzun ömürlü olmalı ve sesler kulağımı acıtmamalı. Bütçem 30 dolar (Yurt dışında yaşadığım için dolar kullandım, yabancı sitelerden öneride bulunabilirsiniz) Ama pahalı x ürünü ile ucuz y ürünü arasında çok fark yoksa mümkünse ucuz olanı tercih ederim. Çünkü dediğim gibi çoğunlukla piyanoda kullanacağım. Aklımdaki modelleri aşağıya bırakıyorum, siz isterseniz farklı modeller ekleyebilirsiniz. Teşekkür ederim.
Moondrop Chu-II, 7Hz Zero: 2, 7Hz Salnotes Zero, KZ ZSN PRO X, KZ ZSN PRO 2, KZ ZS10 PRO X, KZ PR1, Tangzu waner, Wraith Sense
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 61 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mp3 / Video Oynatıcı ve İncelemeleri | Kulaklık Genel | Kulaklık İncelemeleri | Oyuncu Kulaklıkları