Konu, Borsa ve Hisse Senetleri üzerine analiz ve muhabbet üzerine olacaktır. Kendi analizlerimi, grafiklerimi ve fikirlerimi paylaşmak ve sizlerden de görüşlerinizi rica ederek yatırımlarımız hakkında muhabbet etmek için açmış bulunuyorum :)
Ben genelde günlük işlemler yaparım, en sevdiğim hisse senedi de ASELS hissesidir. Diğer başka hisseler ile de ilgilenirim fakat en güvendiğim ve sevdiğim hissem ASELS'tir...
Orta, uzun vadeli yatırımlarınızı ve ilgili muhabbetlerinizi paylaşmanızı da isterim. Böylece birbirimize danışıp, fikirlerimizi paylaşıp, kendi stratejilerimizi oluşturup daha sağlam işlemler yapabiliriz, diye düşünüyorum...
Borsada yaptığımız işlemlerdeki Kâr ve Zarar hesaplamalarını da paylaşabiliriz, en sevdiğimiz hisseleri paylaşabiliriz, en çok kazandığımız veya en fazla kayıp yaşadığımız hisseleri de ayrıca belirtebiliriz. Yine bugüne kadar ki en büyük zarar ve en fazla kazancımızı da yazabiliriz. Resimler, grafikler, yararlı bulduğumuz indikatörler filan paylaşabiliriz.
Konularımız hiç bir zaman yatırım tavsiyesi şeklinde olmayacak, işin muhabbetini yapacağız sadece...
Gerekli uyarımızı da konunun hemen başına iliştirelim:
"Size sunduğum yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu tavsiyeler genel nitelikte olup, özel olarak sizin mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olarak hazırlanmadı. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir."

Herkese bol ve güzel kazançlar dileyerek konumuz hayırlı olsun, diyorum...
ASELS |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 93 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yatırım Araçları