NASIL İNGİLİZCE ÖĞRENEBİLİRİM
Merhaba arkadaşlar ben okulumdaki ıb programına katılmak için İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Bunun için kelime çalışmaya uygulamalardan olsun kağıtlara not alıp dolabıma ya da başka yerlere yapıştırma başladım faydasını görüyorum diye düşnüyorum sizce daha neler yapabilirim kelime öğrenebilmek için.
İngilizce dil bilgimi de bununla orantıda geliştirmek istiyorum malum bütün derslerimiz İngilizce olacakmış bununla ilgili internette araştırdım. Genellikle gramer kitapları tavsiye ediyorlar ancak ben genel olarak bu konuları kitaplardan öğrenebileceğğimi sanmıyorum bir de çok pahalılar başka seçeneğim yoksa alacağım. Dil bilgimi geliştirmek içn ne yapabilirim birkaç tane İngilizce kitap sipariş ettim seviyeme uygun sesli kitap dinleyip okumamızı tavsiye ediyorlar hangi sitelerden sesli kitap dinleyebilirim. Ayrıca Spotify'den podcast dinlemek de geliştiriyormuş galiba benim için uygun önerebileceğiniz birkaç podcest var mı?
Bir de bunların hricinde daha neler yapabilirim B1 seviyesi ya da ona yakın bir İngilizce seviyesi gerekiyormuş. Benim seviyem A1-A2 arası çok vaktımde yok en fazla ekim ayına kadar sürem var. Düzenli bir şekilde çalışabilirim diye düşünüyorum tek dil bilgisi sıkıntı benim için galiba.
merhaba ben leptobum için birkaç şey almak istiyorum ancak bu konularda çok bilgim yok bir ka öneri yaparmısınız 4 bin tl kadar bütçem var.
kulaklık ve leptop soğutucu birde çok oyun oynayan biriyim kulaklığı kablolumu kablosuzmu tercih etmeliyim sizce."LENOVO_MT_82K2_BU_idea_FM_IdeaPad Gaming 3 15ACH6
" leptop um bu
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 84 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware