Metalurji ve malzeme mühendisliği okunur mu?
|
Çok yakın arkadaşım bir anda sohbeti kesti.
Merhaba. Olay bundan bayağı bir önce yaşandı ama bunu dışarı vurmayıp "boş verme" yoluna girmiştim. Son zamanlarda kafama takılmaya başladı. Rüyalarıma bile giriyor. Ondan ötürü sizlerle paylaşmak istedim. Yakınlarımdaki herkes takma kafana deyip geçiyor.
Bayağı yakındık birbirimizin aşağı yukarı her şeyini bilirdik. Yaklaşık 6 yıla dayanan bir arkadaşlık...
Ben 17 yaşındayım. 11. sınıfın karne günü buluşma teklif etmiştim. Bana kimseyle çok buluşmak istemediğini ve biraz kendine vakit ayırmak istediğini söyledi. Özellikle de sordum bir yanlışım falan mı oldu diye geçiştirdi bir şekilde. Ben de saygı duydum: Ta ki başkalarıyla storylerini görene kadar.
Evet story... Diğer arkadaşlarıyla storyler paylaşıyordu. İşte bunu görünce yıkıldım. Demek ki o kendine vakit ayırma(!) sadece bana özelmiş.
Bir yanlışım var mı diye sorduğumu söyledim az önce de. Gerçekten de düşündüm yanlış bir şey mi yaptım? Ama hayır. İşler gayet normal gidiyordu.
Bu durumun sebeplerini analiz ediyorum:
Ben özümde sakin bir çocuğum. İçkim yok. Sigaram az arada içerim. Gece genelde geç saatlerde dışarıda olmam. Kız arkadaşım falan olmadı. Yani bunlar size çok saçma ölçütler gibi gelebilir ama içimden ne geliyorsa onu yazıyorum. Neyse bunları anlatmamın nedeni ise şu: Arkadaşım da tam tersim. Daha hareketli hayatı var. Çevresi geniş arada alkol falan takılır. Gece kafasına göre takılır. Velhasıl kelam acaba ona göre sıkıcı bir arkadaş mıyım da bundan dolayı mı sohbeti kesti. Çok düşündüm ona bir kazık atmadığım için de en mantıklı bu sebep geldi aklıma.
Başlarda herkesin paşa keyfi bilir modundaydım. Ama öyle olmuyor bir süre sonra. 2-3 ay olsa vur tekmeyi gitsin 6 yıl az mı?
En son görüşmemiz 05/04/2024 görüş o görüş... 3 ay sonra 1 yıl olacak. Artık görünce tanımamaktan korkuyorum. Vesselam.
Neyse dostlar zamanını verip okuyan varsa teşekkür ediyorum. Yani çözüm için yazmadım aslında gerçekten bir içimi dökme oldu benim için. Lakin tabii ki çözüm öneriniz varsa makbule geçer. İyi günler herkese...
100 K ile alan bölüm kötü müdür?
Merhabalar. 126k fln bir bölüm var kafamda. Düşününce insanlar yks de bir şeyler yapabilmek için kendini paralıyor.10 binler 20 binler 40 binler için... Ama bir yandan da diyorum niye illa acı çekeceksin ki ne güzel kolayca gir işte. Hangi düşünce doğru sizce? Belli bir seviyenin altında alım yapan bölümler kötü müdür? Bu arada bölüm Eskişehir Teknik Malzeme Bilimi ve Mühendisliği. İyi forumlar
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 498 (Bu ay: 498)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar