Merhaba,
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Bir tablet laptop almak istiyorum.
-Ağırlıklı olarak kızım kullanacak. Video izleme, okul için ofis uygulamaları ve çizim gibi basit uygulamaların yanı sıra bizim de kullanmamız için photoshop gibi grafik tasarım uygulamaları ve bazı basit oyunları oynayabilmek de istiyoruz.
Maddi durumum nedeniyle tek bir şansım olduğu için gerçekten bilir kişi görüşüne ihtiyacım var. Bu olmadı, bir tane daha alayım bakalım diyecek bir durumum yok şu an için. Bunun için bütçemi gerçekten çok zorlayacağım ve maksimum 13.000 TL bütçem var.
Kimsenin aklını karıştırmak istemem. Aşağıdaki önerilerin dışında da model önerilerine açığım ama yine de bulabildiklerimi paylaşmak istedim. OIumlu olumsuz görüşlerinizi ve alternatif önerilerinizi beklerim.
Destek olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Tablet
-Huawei Matepad Air 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye - Google erişimi yok diye çok olumsuz yorum var. Programlardan ve oyunlardan attığı yönünde ama özellikleri çok iyi görünüyor.
-Samsung Galaxy Tab S9 FE Tablet 6 GB RAM, 128 GB Depolama - Oyun performansı ile ilgili şüphelerim var.
-Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus Tablet 8 GB RAM, 128 GB Depolama - Oyun performansı ile ilgili şüphelerim var. FE ile aradaki fiyat farkına değer mi?
Laptop
ASUS Vivobook Pro 15 M6500QF
Merhaba,
Yaklaşık üç aydır bir türlü son kararı veremedim fotoğraf makinesi ya da iyi kamerası olan cep telefonu kararsızlığım hususunda...
Evimizde fotoğraf makinesi ve kamera olarak değerlendirebileceğimiz bütün araçlar, son bir senede ya arızalandı ya da yarım çalışıyor.
- Eşimin Samsung Galaxy Note 5’inin ana kartı yandı ve yerine Oppo Reno2 Z aldık. Note 5’le kıyaslayınca Oppo Reno2 Z’nin fotoğraf kalitesi gerçekten çok kötü. Fotoğrafların çoğu bulanık ya da düşük kalitede çıkıyor. Yaklaşık bir senedir 10.000 fotoğraf çektiysek bunlardan 1000 tanesinin görece iyi kalitede olduğunu ve belki de sadece 100 tanesinin iyi denilebilecek fotoğraflar olduğunu söyleyebilirizm.
- Bunun dışında, bir de kompakt bir fotoğraf makinesi olarak Canon PowerShot SX220 HS’miz vardı. Ancak onun da bataryası arızalandı. Nispeten fena olmayan fotoğraf ve videolar çekiyor ve yeni bir batarya alarak kullanmaya devam edebilirim. Ancak detaylı fotoğraflar çekmek istiyorum. Kızım koşarken ya da zıplarken çektiğim fotoğrafların bulanık olmasını istemiyorum.
- Panasonic HDC-SD90 marka kameram var ancak geçen sene pandemi öncesinde arızalandı ve yetkili servis’e götürmek için şehrin bir ucundan diğerine gitmem lazım.
Telefon olarak ikamerası iyi olduğu ve bence daha kullanıcı dostu olduğu için Samsung’un aşağıdaki modellerine yönelmeyi düşünüyorum. Bütçeme göre 7000-8000 TL sınırını aşamıyorum. Sizden yaklaşık fiyata göre sıraladığım aşağıdaki cep telefonları için kamera kalitesine göre bir sıralama rica edebilir miyim?
Arkadaşlar Merhaba. Uzun zamandır fotoğraf makinaları hakkında araştırma yapıp beyni yanan ve bu sitedeki yorumlara oldukça değer veren biri olarak fiyat/performans açısından önerebileceğiniz ditijal fotoğraf makinası var mı diye sormak istedim. Profesyonel değilim ancak alacağım makinayı blog vs. gibi yarı profesyonel projeler için kullanmayı düşünüyorum. Öte yandan önceliğim, ailemin kaliteli fotoğraf/videolarını çekmek. Uzun zamandır cep telefonuyla fotoğraf çekmek zorunda kaldığım ve bu fotoğrafları büyütmek ya da baskı almak istediğimde karşıma çıkan pixellerden artık sıkıldığım için size danışmak istedim. Aradığım özellikleri aşağıya öncelik sırasına göre yazıyorum:
-Yüksek çözünürlüklü fotoğraf. Zoom yapılarak yaptığım çekimlerde görüntü kaybının az olması. Hareketli çekimlerde bulanıklık sorununun minimum olması. Gece çekimlerinde başarılı olması.
-Kaliteli video. 4K olması şart değil.
-Kısa sürede tükenmeyecek batarya.
3000 TL bütçem var. Bu bütçeyle bir canavar almak, mevcut kurlar nedeniyle mümkün değil, farkındayım. Ama fiyat/performans açısından önerilerinizi dört gözle bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Bir Vektör Sitesindeki Bütün Görselleri İndirmek
|
AIRTIES RT 206 v2 Kablolu Bağlantı Sorunu
2015 YGS & LYS Kaynak Tavsiyesi
|
|
Ev Tadilatı ve Eşyalar Hakkında Yardım - İzmir
|
MZZ Uzantılı Dosyalardan Kurtulmak?
|
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 128
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.241 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic