Google Play Oyunum ile İlgili İstek
Arkadaşlar iyi günler. Malum oyun şirketlerinde işe girmek için, google play'e yüklenmiş bir oyununuzun olması, pozitif bir etki bırakıyor. Bu sebepten dolayı bir oyun geliştirdim ve platforma yükledim.
Ancak şu konuda yardımınıza ihtiyacım var: Google AdMob belli bir sayıda reklam isteği almadan test reklamlarını kaldırıp, gerçek reklamları yayınlamıyor. Oyunumda gerçek reklamların görünmesi, bu süreçte pozitif bir etki yaratabilir. Bu sebepten dolayı sizlerden ricam oyunu indirip bir süre (10-15 dakika yeterli) oynamanız ve test reklamlarını görmeniz.
Eksik veya yanlış gördüğünüz kısımları, yorumlarınızı belirtmeniz beni daha da mutlu edecektir.
Link: tık (Link açılmassa arama çubuğuna "Tahtaryon" yazabilirsiniz.)
Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Bu konuyu hangi alt foruma açmam gerektiğini düşündüm ve aslında bu konunun amacının google play ile alakalı değil de forumdaki arkadaşlardan bir yardım talebi olduğunu düşünüp, konu dışı bölümüne açmamın daha uygun olacağına karar verdim. Yanlış bir durum var ise kusura bakmayın. İyi günler.
Okula gitmemek
|
|
Bu fotoğrafı şeffaflaştırabilir misiniz?
İzmir'de Djarum Black satan yer??
|
YGS Matematik sorusu
|
...
|
Hain saldırılar !
|
Facebook'a giremiyorum
|
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced! Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us. |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.258
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 23.051 (Bu ay: 223)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 148 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic