Merhaba sık sık il dışı ve yurt dışı seyehat eden bir mühendisim.. Soruları alayım.
xbox series s mouse takınca donma
Merhaba xboxa klavye mouse bağlıyorum örneğin warzone menülerde gezince donma oluyor ve gruptaki arkadaşlara sesim gitmiyor. Mouse u kıpırdatmadığımda ise herhangi bir sorun cızırtı donma görmüyorum. Başka mouse ile denedim herhangi bir problem yok ama gaming bir mouse ile böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Mouse sıfır daha ve her özelliği de çalışıyor. Neden yapar böyle bir sıkıntı.
xbox series s kolu uyku modundan çıkmıyor mu?
Ya klavye mouse takıyorum kolla oyun oynamıyorum. ama bir süre sonra kapanıyor hayır kapansın sorun yok ama kola kulaklık taktığım için oyunun ortasında ses gidiyor tekrar xbox düğmesine basıp açmam gerekiyor. Yokmu bu kolu uyku modundan çıkaracak bir sekme ben aradım bulamadım.
XBox Series S Warzone da mouse cızırtı yapıyor
Selam.. Menüde mouse hareket ettirince hışırtı cızırtı geliyor ve karşı tarafa sesim kesik kesik gidiyor. böyle bir problem yaşayan varmı nasıl çözerim?
XBox Series S WarZone Grafik Problemi. [ÇÖZÜLDÜ]
Selam beyler;
Xbox Series S 'de 120 FPS 2k Ayarlarımı yaptım fakat Warzonedaki görüntüden hiç memnun değilim 120 FPS alıyorum oyunda ama görüntü hiç tatmin edici değil. Yakında çok çok sorun olmasa da uzaklara bakınca görüntü çok kötü pixel pixel.. ve köşe kısımlarda da pixel görünüyor.. Monitör modundan değişim yapınca da çok bulanık oluyor yine tatmin edici değil.
Örneğin Cold War da var bende görüntü süper ötesi fakat warzone da öyle değil, warzone un menüsünde cold war daki gibi grafik ayarını yapabileceğim bir bölüm yok bu arada.
son olarak monitörüm
MSI Optix MAG322CQR WQHD 31.5'' 165Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR
FreeSync açık 120 fps 2k açık yırtılma önleyici açık. oyun modundan FPS seçili vb vb.. ne yaptıysam tatmin edici görüntü alamadım.
Yardım edermisiniz? Ya da sizde de öylemi aşağıya bir görsel bırakıyorum.
Dipnot: Menülerde gezinti yapınca kulaklıktan cızırtı duyuyorum. Harita açıp haritada mouse 'u dolaştırınca da aynı cızırtıyı duyuyorum ve konuşmam karşı tarafa kesik gidiyor. Oyunda bu problemi yaşamıyorum ama.
görünüyor.
EKRAN KARTIM GÖRÜNMÜYOR
|
Açık Öğretim Lisesi Hakkında Bilgisi Olan?
|
|
|
|
Meslek: Elektirik Elektronik Mühendisi
İlgi Alanları: Bilgisayar/Basketboll/Yüzme/Konsol/Dağcılık/Kampçılık/Doğa
мoonяoмαп†icisм" Aranızdan yarınızı, arzuladığımın yarısı kadar †anıyorum.Diğer yarınızı da hake††iğinin yarısı kadar seviyorum!
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.002
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 67.700 (Bu ay: 690)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 314 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic