Superonline Fiber online kampanyası
online müracaat 2 ay bedava, 12 ay taaahhüt 25mbit 360 tl bir kampanya var.
ben bizzat bir kaç ay önce başvurdum. Gayet de memnunum. Aynı kampanya devam ediyor. Apartmanda S online altyapı mevcut. Bu nedenle ailemin vodafone’u bu hafta kapattım. Onlar için de müracaat etmek istiyorum ancak aynı apartmanda farklı daire deneyince çıkan kampanyalar bana çıkmıyor. (Fiber hiç kullanılmadı, s online eski müşteri de değil.) müşteri temsilcileri de yardımcı olmuyor. Dairede bağlantı var bunda hemfikiriz arkadaşlarla. Hemen bağlayalım da deniyor. Ama onlar kendilerine satış olacak şekilde indirimsiz / kampanyasız fiyat öneriyor. Online için kampanya çıkmaması konusunda şikayet bile almıyorlar.
Bu kampanya özel/kişiye tanımlı bir kampanya da değil üstelik.
Ne şekilde bir çözüm sağlayabilirim?
Superonline altyapı ile Vodafonenet
Geçen sene Vodafonenet araştırdığımda fiber olarak listelendiğinden 35 mbit müracaat ettim. (k) olarak minik bir fark ile bu internet paketleri fiber olarak pazarlanıyor imiş. Gelen ekip kablonet çekti. Neyseki stabil bir internet kullandım,
üzmedi.
Şimdi superonline daire girişlerine kadar fiber çekmiş. Vodafone ile fiber bir tarifeye geçmek istesem özel bir teklifleri olur mu yoksa güncel paketleri mi pazarlarlar sizce?
Telekom Faturasız Hat Kalan Bakiye Sorunu
Zamlar bir yana, herkese başka başka rakamlar öneren bana cazip gelmeyen bir öneriyle gelen faturalı hatta kızıp daha ekonomik olacak diyerek faturasıza geçmiştim. Ama Telekom yeterli 150 TL bakiye yüklememe rağmen, faturasız 3AYLIK 30GB tarifeyi bana 3 günde tanımlayamadı. E dakika, gb olmadan 3 gün az zaman değil, herkesin işi gücü var. Ben de Turkcell'e geçtim. Dertten tasadan kurtuldum.
Turkcell'e taşıma müracaatımla biraz harcadım bakiyemi ama en az 120 TL bakiye vardı hattımda buna eminim. Faturalı hat için son faturayı hemen yollayan telekom, hat taşıma sonrası 10 gün geçmesine rağmen alacağımı iade etmiyor. İade sayfalarında 0 olarak göstermekte.
BTK, mt, yazılı müracaat hiç birinden dönüş alamadım.
Önerisi olan var mıdır?
Fiyat 139000 T.L.
Sahibinden
Toyota Auris Comfort Extra 1.6 Otomatik LPG’li.
Mart 2018’de satın aldım. Aracın 2. sahibiyim.
Kapalı garaj aracıdır.
şanzuman hatasız. Araçta mekanik, elektronik arıza yok.
Sağ marşpiyer haricinde boya yok. (Sürtme)
Sağ ön çamurlukta ufak bir ezik var, boyatmadım, fotoğrafta eklidir.
Araçta yaşına bağlı bir kaç çizik var. Renk belli etmez.
2019’da Zavoli LPG taktırdım, ruhsata işlidir.
Aküsü (varta) 2020’de değiştim.
Bakımları tam, tüm evrakları duruyor.
100.000 KM bakımı Şubat 2021’de yapıldı. (Oğuz Oto, Faturası var.)
Diğer comfort extra paketlerde bulunmayan Cruise Control (hız sabitleyici) kolu, yedek anahtarı mevcut.
2018 satın aldığımda yapılan detay ekspertiz raporu,
10/5/2021 tarihli kaporta eksper raporu mevcut. Paylaşabilirim.
Araç yeni muayeneye girdi, 8/5/2023 e kadar geçerli.
Dilediğiniz ekspertiz, servise de gösterebilirsiniz.
Auris’den memnun olduğum için yalnızca modelini yükselttim. Yeni araç aldığımdan,
KATİYETLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.
Turk.net fiber sıfır kurulum süreci hk.
Turk.net sorgusunda 100 mbit fiber görünce hemen denemek istedim. Sıfırdan abonelik hakkında detay aradım çok fazla örnek bulamamıştım. Denemek isteyen varsa süreç hakkında fikir vermesi için yazıyorum.
16 Kasım evrak kargo,
18 Kasım evrak teslim,
19 Kasım Turk.net işlemlere başladı,
23 Kasım Telekom ekipleri eve geldi sonrasında Turk.net aktivasyonu sağladı.
Toplamda bir haftalık uzun bir süreç. Muadil operatörlerle kıyas edersek ertesi gün bağlantıyı sağlayabilmek gerek. Neredeyse hepsi bu şekilde. Diğer taraftan bu gecikmede 2 gün Mng kaynaklı. Bu da bir gerçek.
Önerim:
Kimlik gibi sözleşme de online yüklenmeli bu evraklarla iş ve işlemler başlatılmalı, halihazırda süreç devam ederken aktivasyon için evrak aslı beklenmeli, böylece müşteriye 1-2 gün kazandırılmalı.
|
izmir içi superonline fiber internet devir
|
windows 8 kamera problemi
|
. |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 578
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 4.504 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 105 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar