Aylardır süregelen sorunum ile ilgili müşteri hizmetlerinden çözüm bulamıyorum. Sanki filtreli internet kullanıyor gibi e-devlet, devlet bankaları gibi yerlere giriş yapamıyorum. Evde robot süpürge var hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Exxen'de reklamı gösteriyor ama izlenmek istenen şeyi göstermiyor. VPN'e bağlanmıyor, kullandığım CloudFlare DNS hiç bir işe yaramıyor. Hatta instagram'dan bildirim bile gelmiyor. Bütün bunlar WiFi bağlantısındayken oluyor. Mobil veriye geçtiğimde süpürge sorunu hariç hiç bir sorun kalmıyor. Çünkü süpürge mecburen ev internetine bağlı. Ama evde internet varken mobil veri kullanacaksam neden millenicom'a para ödüyorum?
Bağlantı hızı olarak paketimin hızını alıyorum ondan yana bir problem yok. Ama internet kullanımı sorunlu. Müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı olmuyor. Tek söyledikleri şey arıza kaydı oluşturuldu size bilgi verilecek" oluyor. Bir süre sonra da "arızanız giderildi" diye mesaj geliyor ama internette hiç bir fark olmuyor.
Benim tahminim port ile ya da sokak başındaki dolap ile ilgili bir problem olduğu. Modem ile ilgili problem olamaz çünkü 3 farklı modem ile denedim problem devam ediyor.
Eğer bu problemim çözülmezse 3 internet ile birlilkte millenicom'dan başka bir ISS'e geçiş yapacağım. Millenicom'un burayı takip ettiğini biliyorum. Lütfen bu söylediğim şeyi bir tehdit gibi algılamayın. Ama bu problem ile internet kullanılamıyor. Bu problem memleketimde ailemin evinde var. Benim yaşadığım evde böyle bir problem yok. Ama böyle bir problemle karşılaşma durumunda bir şey yapılmaması beni mağdur eder. Ben bir öğretmenim ve evde online ders yapıyorum. Böyle bir problem bana daha büyük bir sıkıntı yaşatır.
Bu tarz bir problem yaşayıp çözebilen varsa yardımını rica ediyorum. Millenicom yetkililerinden de bu sorun ile ilgili bir çözüm bulmalarını istiyorum. Çözüm sağlanmazsa 3 internet ile birlikte başla bir ISS'e geçiş yapacağım.
Millenicom Modem Tavsiyesi
|
İnstagram pixelleşme sorunu
|
TH 10 123 LVL satılık köy
akvaryum su bulanıklığı ve balık ölümleri
|
şarj sıkıntısı
|
istanbulda yasanınlmaz arkadaş
kurtlu erik yemiş olabilirim
|
16 yıllık öğrenciyim sorularınızı alayım
|
ince, çok ince
|
Meslek: İngilizce Öğretmeni
English Language Teacher
|
.ılılı. Haykolik .ılılı. Kurban Olam Yürüdüğün Yollara,Kara Peçe Yakışmıyor Kullara ,Uyan Bak Bizim Hallara,Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerde Nerdesin Dost Be hey dürzü
Ne ararsın Allah ile aramda?? Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda... Başı açığa neden Türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sanane? Yoksa kimseye bir zararım içerim. İkimizde gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim.. Esir iken mümkünmüdür ibadet? Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et! Senin gibi dürzülerin yüzünden Dinindende soğuyacak bu millet! İşgaldeki hali sakın unutma.. Atatürk'e dil uzatma sebebsiz! Sen Anandan gene çıkardın Amma Baban kimdi bilemezdin Şerefsiz! |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.948
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 42.456 (Bu ay: 723)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 65 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic