PC Değerleme
Merhaba, bu konulara çok uzağım elimde aşağıdaki parçalardan oluşan PC ve Harici donanımlar var. Kullanmıyorum satmak istiyorum. Ne kadar eder yardımcı olabilecek var mı?
PC
Harici Bileşen
Merhaba,
Superonline belalı modemi Huawei 255s kullanıyorum. Kurtulacağım bundan kafayı koydum.
ROUTER alacağım tavsiye istiyorum. 255s'ten aldığım kablolu interneti evin ortasında bir yere kuracağım onunla dağıtım yapacağım.
Evin koridoru U şeklinde o yüzden arka odalarda sorun yaşamak istemiyorum. Menzili geniş olsun istiyorum. Kullanım amacı telefon, tablet, çocuk kamerası gibi gündelik kullanımlar.
Asus, TP-Link, Keenetic bunlardan 700-800 liraya kadar (daha ucuza olursa tabi sevinirim. tavsiye alabilir miyim?
Teşekkürler
Ankara'da hız sınırı saçmalığı
Sabah sabah Turan Güneş Bulvarı'nın ODTÜ ormanı içinden geçtiği noktada polis aracı/mobil radar koymuşlar farketmedim ve yaklaşık 70 km hızla geçtim. Hız sınırı bu yolda 50 km/s imiş. Olayın saçmalığı da bu.
Turan Güneş Bulvarının Doğukent kavşağına kadar olan kısmı 45 metrelik 6 şeritli bir bulvar. Yol bu bilmeyenler için tam da radarın olduğu yer;
Aynı yolun İncek tarafına devamı olan İncek Bulvarında ise hız sınırı 70 km/s. Aynı yolun devamı aynı şekilde 6 şeritli yol;
70 km hız ile devam ederken bir kavşak geçtikten sonra hız sınırı 50 km/s'e düşüyor ve hemen 80-100 m mesafeye radar kuruluyor. Bu nasıl saçmalık ben anlamadım. Bu tuzak kurmaktır resmen. Üstelik Ankara'nın diğer ana hatlarında hız sınırı 82 km/s.
Bakın bir haber buldum konuyla ilgili;
https://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/ankara/1-bilinmeyenli-yol-problemi-41229660
Şimdi muhtemelen %30 aşımdan ceza gelecek. İtiraz edeceğim bakalım ne olacak.
Hız var ama internet siteleri açılmıyor
Arkadaşlar merhaba,
HG255s modem kullanıyorum. Geçen pazartesi wi-fi ID ve şifre değiştirdim. 1-2 gün sıkıntısız internete girdim öncesinde de gayet memnundum. Ancak 3 gündür internet sitelerine giremiyorum yüklenmiyor ya da çok geç yükleniyor sanki internet çok yavaşmış gibi. Superonline sitesinde sisteme giriş bile yapamıyorum mesela. Oysa hız testlerine giriyorum yüksek hızlar çıkıyor. Sorun nerede olabilir?
Daha önce aynı sorunla ilgili bir arkadaş konu açmış. IP aldığı havuzun değiştirilmesi sonucu durumun düzeldiğini yazmış. Şu anda IP havuzdan alıyor.
Wifi ID değiştirmek böyle bir soruna yol açıyor olamaz herhalde. Başka bir sıkıntıya mı denk geldik?
Bir de modem değişimi istesem hangi modemi isteyeyim?
|
Elektrik Faturası Hesaplama
|
İkinci el araç vs. kolonya
|
Önlisans+DGS mi yoksa direk Lisans mı?
|
Bu PC nasıl adam olur?
|
Superonline'nın modemi TV yanına kurması
Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz. Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur. |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.236
İkinci El Bölümü Mesajları: 62
Konularının görüntülenme sayısı: 34.651 (Bu ay: 586)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.773 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor