faturasızdan faturalıya geçiş ücret iadesi?
faturasız türk telekom hattım var 28.10.2024 te yeniledim ama bugun türkcellin cazip bir fiyatını gördum ve türkcelle gecmek istiyorum verdiğim ücret yanarmı yoksa iade edilirmi
usb flash bellek hız aniden düşüyor???
team c175 3.2 belleklere tek büyük bir dosya yazarken 60mb/s ile başlıyor 4-5 sn sonra 7mb/s düşüyor ve bitene kadar böyle gidiyor bu normalmi?
A4 motor yağı??
2009 A4 1.8 aracım var malüm bunlarda biraz yağ yakma olayı var. servise gidip yağı tamamlatıyordum ama her gidişimde bir sürü masraf cıkartıyorlar onu değiştirelim bunu değiştirelim muhabbetinden bıktım hemde baya zamanımı alıyorlar 1lt yağ koyacaklar 2-3 saat serviste bekle
ben kendim alıp koyayım dedim ama benim arabaya"Castrol Edge 2L 5 W – 30 profesyonel Longlife iii " koymuşlar bu yağ dışarda satılmıyor yurt dışından amazonda var ama bir sürü iş ve 1 ayda geliyor bir litreyi herhangi bir 3-30 yağ ile tamamlıyabilirmi,yim veya en kotüsü piyasada bol miktarda olan "Castrol Edge 5W-30 LL" koysam bir şey olurmu sizce
beko mu bosch mu bulaşık makinesi
Beko BM 5045 I veya Bosch SMS4IKI51T 5 Programlı Bulaşık Makinesi bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim sizce... neden?
Karbon Isı Boyası??
Karbon Isı Boyası ile evlerin isıtılması konusunda ne düşünüyosunun internette rasladım cok ilginç geldi cok verimli olduğu, çokda tasarruflu olduğu yazılmış . Bu kadar iyi ise niye yaygın kullanımı yok bir handikapı vardır diye düşünüyor insan yoksa niye kullanımı yayılmasın...
4000Mhz DDR4 ram larda CL 19 olanlar neden CL18 den daha pahalı satılıyor?
4000Mhz DDR4 ram larda CL 19 olanlar neden CL18 den daha pahalı satılıyor? CL 18 ler daha performanslı değilmi?
4000mhz ddr4 cl19 yanına başka marka 4000mhz cl 18 taksam çalışırmı???
Samsung LS27B610EQUXUF / MSI Pro MP273QP
Samsung LS27B610EQUXUF / MSI Pro MP273QP
bu ikisinden hangisini secersiniz ???
oyun oynanmayacak sadece internet film ve iş için
bu işler için 75 hz yeterli değilmi 120/144 almaya gerek varmı
bu fiyat aralığında yuksek frekanslı alırsam en fazla ful hd oluyor
bu işler için cozünürlükmü yükse mhz mi önemli??
Hangi traş makinesi alınmalı
traş makinesi alacam ama kafam cok karışık neredeyse tavsiye edenlerin yarısı philip diğer yarısı braun diyor
Klasik soru Philips mi braun mu tabi birde meşhur panasonic var diğer markaları pek dikkate almıyoruz.
philips kesme sistemi bir tarafta braun ve panasonıc hatta dikkate almadığımız diğer markalarınkide diğer tarafta. en cok tavsiye edilen ama hem cok pahalı hemde bulunması biraz zor panasonic te braun ile aynı sistem
peki buradan cıkacak sonuç düz başlıklı braun traş makineleri yuvarlak başlıklı philips ten daha iyi ve kullanışlı sonucu cıkarmı
yani braun philipste daha iyi ve alınabilirliği var denebilirmi
Baskül tavsiyesi
Çok pahalı olmayan ama doğru ölçen yalnızca tartması yeterli analize gerek olmayan baskül tavsiyesi istiyorum.
Şimdiden teşekkürler
Bu modemi internet üzerinden yeni aldım ama kutusu jelatin kaplı değildi sarı karton kutuyla geldi üzerinde sadece marka yazıyordu magzalarda satılan tarzda degildi kutudan çıkan modemde ağzı açık poşet içindeydi sizce daha önce kullanılmış olabilirmiş bu modemi alanlar nasıl geldiğini hatırlıyorum acaba
Bir modemin kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım???
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 553
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 33.888 (Bu ay: 750)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware