İyigeceler suan comnet kullaniyorum.hizim sozde 100 mps ama aldigim hiz 2 mps olamaz demeyin gercekden bu sekilde 480 cozunurlukdeki video yu bile acamiyorum.destek acdim ama malesef bana yazilan cevapda klasik cevap modem kalutesiz.baglantilar duzgun degil .ya Allah icin konusun bunca zaman duszgun calisan midem ve baglantilar nasil okuyorda comnette kaliyesiz modem oluyor baglantilar dusgun olmuyor.ha bu arada birde hiz testini kablosuz baglantidan omursa o degerlendirmeye alinmiyormus.ya kabloluda denedim ayni.dahabonce baska servis saglayilarda kullandim hic bu sekilde bir bahane soylemediler.hadi hiz dogru dedikleri gibi peki endusuk kalitedeki video neden acilmiyor.yada kablolu baglanti ile olctugum halde hiz dusuk gorunuyor.ama suc bizim.hata bizim firmanin hic bir kusuru yok.diyorum portumda sorun vardir portumu degisdirin efendim port degisikligi yokmus.ya bukadar milleti para muslugu gormek ayip milleti enayi yerine koymak gercekden ayip.ven bin pismanim sizde olmayin.son olarak yazilan mesajda modemi kapatip Acin yaziyor. Hayret ya sen dusgun internet versenben bukadar serzenisde bulunmam.insaallah sozlesmem bitince bir daha yok benim icim comnet bitmisdir.referans linkimde var ama kimseye vermeyecegim benim gibi onlarda magdur olmasin inlarin magduriyetine sebep olmayayim
internette oyun oyna gerçek para kazan
|
lütfen yardım
|
Yeni paket yasası...!
|
Snapdragon apq 8064 hakkında
|
Replika 4 çekirdek 2 gb ram hakkında
|
android telefonda micro usb den hdmi
|
kınyo 5+1 yardım
|
kınyo 5+1 yardım
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 205
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 2.408 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar