Arkadaşlar selam,
Ryzen 5 4600h ve gtx 1650ti ' lı asus notebook um alır almaz bozulduğu için dün de satıcı firma iademi gerçekleştirince hemen dizüstü bilgisayar arayışına girdim ve soluğu bu bilgisayarda aldım;
Asus TUF Gaming F15 FX506LU-HN225 Intel Core i510300H 8GB Fiyatı (hepsiburada.com)
512gb ssd'li modeli 1 saat içinde 2 bin TL zamlanınca biraz acele edip bu linkteki bilgisayarı 8700 TL'ye satın aldım.
10 yıl aradan sonra yenilediğim bilgisayarımda ryzen 5'ten ve 1650ti ekran kartından çok memnun kaldım ve iade sonrası yenisini ararken bu özellikleri baz almıştım. Ancak dün satın aldığım i5-10300h'lı bilgisayarın 1 tb ssd'si ve 1660ti ekran kartı çok çok cazip olmasına karşın işlemcisinden çok endişelerim var.
Çok yüksek işlemci gücü gerektiren işlerim yok, oyun oynamayı yıllardır yapamadığım için özlemişim, sanırım oyun oynarım o yüzden ekran kartı çok iyi oldu. İşlemciyi zorlayabilcek en fazla 2 boyutlu autocad kullanımım olabilir başka da yazılımsal ve 3 boyutlu işlemlerim olmuyor.
Ancak yine de bu i5 işlemci beni uzun yıllar götürür mü sizlerin yorumunu çok merak ediyorum.
Forum Düzeni (Konuda aşağı gidildikçe yeni sayfalar açılması)
|
Vefat etmis kisiye ait aracin sigortasi
|
Bu kulaklık nasıl sizce?
|
Köy satışıyla ilgili
|
Nexus 4 1050 TL -Paralel İthalat-
|
DH mobil sürüm sorunu
|
Hergün aynı güncelleştirmeyi yüklüyor
|
Kargoyu görevlinin yanında açmak
|
iphone 3gs için şarj aleti önerisi
|
0b0860e092e2f4ec4ad3dc1bb754cf834.jpg |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.501
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 31.295 (Bu ay: 466)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 111 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar