Merhaba, 2017 yılında aldığım Philips 55pus6581 televizyonumda dün akşam ilk defa fark ettiğim sağ üst köşesinde piksel bozulmalarına rastladım. Uzaktan bakınca çok rahatsız edici bir durum değil ancak farkettikten sonra hep gözüme batar oldu. Televizyon hiç bir şekilde darbe almadı yani bozulmanın olduğu köşe bölümünde çizik dahi yok diyebilirim.
Televizyonun garantisi haliyle doldu ancak bu konuda daha önce denk gelip okuduğum benzer durumlar olduğunu gördüm. Dayanıklı tüketim grubuna girdiği ve 10 yılı doldurmadığı için ayrıca televizyonun ana bileşeni olduğu için konuyla alakalı THH ye gitsem bir sonuç alabilir miyim sizce? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak isterim. Resimleri de ekliyorum, sanki ilerde daha da artacak gibi geliyor bana o yüzden bu konuda bir aksiyon alabilirsem gereğini yapmak istiyorum.
Skullcandy Hesh Anc 999₺
Fiyat çok iyi geldi bana kendi distribütöründe bile 1999₺ lira (o para etmez ayrı mesele de)
Bence şu anda alınabilir seviyede. Düşünen varsa değerlendirebilir. Ben de kulaklık arıyordum kendime araştırınca denk geldim.
https://www.ciceksepeti.com/skullcandy-hesh-anc-kulaklik-siyah-s6hhw-n740-kcm60129853
Dual kit mi yoksa single mı?
Merhabalar, Rog Strix serisi laptopumda fabrika çıkışlı 2x8 ram var. Ram miktarını arttırmak istiyorum ancak bir şeyi merak ediyorum.
2x16 şeklinde dual kit alıp eski ram leri komple dışarıya mı alsam yoksa 32gb tek modül ram alıp 8+32gb şeklinde mi kullansam? Bu şekilde kullandığımda ram ler dual olarak çalışır mı?(ikisi de aynı frekans). Hem daha fazla ram miktarı elde ederim diye düşündüm ama performansa etkisi ne olur emin olamadım. Siz ne dersiniz?
İki arada bir derede kalmak
Merhaba, elimde 2 adet oyun laptopu var, birini kendim kullanacağım ancak hangisini kullanacağıma karar veremedim.
1. Cihaz,
17.3" 144hz İ5 11400h 8gb ram rtx3050 ti
2. Cihaz,
15.6" ryzen 7 4800h 300hz 3ms 26gb ram rtx 3060(115w)
Genel olarak oyun amaçlı kullanacağım, daha çok Steam kütüphanemdeki ve ekstradan flight simulator oynamayı planlıyorum.
Ekran büyük olduğu için ilk seçenek bende biraz ağır basıyor ama peformans anlamında 3060 ile gerçekten ciddi fark olur mu emin olamadım
İkinci seçenek ise ekran küçük ancak donanım olarak daha duruyor. Sizce uzun vadede hangisini tercih etmek mantıklı?
Merhaba, evimde kullandığım 24mbps tt interneti yakın zamanda başka bir operatöre geçip 75Mbps lik pakete geçmeyi planlıyorum. elimde telekomun standart modemi var onun yerine hem yüksek hız standartlarını karşılayacak, özellikle ge-force now da ve uzun süreli download süreçlerinde donma/kilitlenme yapmayacak bir modem arıyorum. Evde 2 bilgisayar, 2 telefon ve 1 android TV kullanılmakta ve andorid TV den zaman zaman ip tv izlemekteyim.
400-800 arası alınabilecek modem tavsiyeniz ne olur?
Asus Tuf B450M-Pro Gaming - R5 3600 uyumu hakkında
|
350 TL ye kadar Bluetooth Kulaklık Önerisi
|
Araç İfşa Konusu
|
Alcatel 5v mi yoksa Redmi 7a mı?
|
|
flickr PC Sistem:
|
SATTIKLARIM; ***@melyyh(8800GTS) Her şeyine kefil olabileceğim değerli bir kardeşim*** , cem77(9600GT), L0ki(TF2), huso(HD3650), alisirakaya79(GTX260) , haggardd(Motorola U9) , @Şekilsiz (VODEM) , @BYRM81 (Toshiba A300 Laptop) ALDIKLARIM; @brtana(7300GT) @HRMNKY(5800 aksesuar) @retchop(Microsoft Flight Simulator X) @mastertr (creative ses kartı) @combo2009(creative ses kartı) |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.637
İkinci El Bölümü Mesajları: 306
Konularının görüntülenme sayısı: 49.528 (Bu ay: 659)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 374 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar