https://www.sahibinden.com/arama?userId=a08gU1LK2zPXexzQUkCodCw
Bu Deniz B. adlı kullanıcı güvenilir midir? Bilen tanıyan var mı? Adam istanbul pendikte ben çanakkaledeyim ve paramgüvende yapamam diyor ne dersiniz?
Satıcı ve gönderici olarak Amazon Germany'den Crucial marka M.2 SSD aldım, garantisi nasıl olur acaba?
- "Sınırlı beş yıllık garanti veya 600 TBW maksimum kullanım ömrüne ulaşana kadar destekler" diyor amazonun sitede ürünün altında. Nayslan 3150TLye denk geldi, ucuz etin yahnisi durumu olmaz inş, umarım dediği gibi 5 yıl garantisi vardır, veya 2 sene. 1 sene sonra bozulursa ne yapacam mesela? bilenler bi yol gösterirse sevinirim, saygılar.
2. el ekran kartı ve fatura sorunum?
İyiakşamlar, ben geçen hafta sarı siteden birisinden 4K'ya RX 6600 ekran kartı aldım, 1.5 sene daha garantisi var ve toptancı OXYDbilişim faturalı bir kart.
Kartta bir sorun yok şu an ama ben meraktan OXYD'yi arayıp seri numarasından sordurunca önce baytek bilişim diye bir yere satıldığını ve onların da EZH yapı diye bir yere sattıklarını ve bir arıza durumunda son satıcı olan EZH yapının faturasıyla gelmem gerektiğini söylüyorlar.
Kartı aldığım genç ise kendilerinin bu kartı bir internet kafeden anlaşarak indirimli aldıklarını ve bu oxyd faturası dışında bir faturaları olmadığını söylüyor. Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum, sizce bu durumun çözümü nedir?
|
Sakarya TTnet Yalın İnternet Sorunu
|
Ram arıza testi
|
Sapphire 6850 Toxic mi? Gigabyte GTX 460 mı?
|
Lead & Gold: Gangs of the Wild West
|
Virüs girdi, geri sayıyor!
|
|
Son Giriş: 37 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.342
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 5.893 (Bu ay: 174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 924 (Bu hafta: 7)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor