İşsizlik maaşı ve İş sözleşmesi devri hk.
Merhaba ;
2 yıl 10 aydır bir firmada çalışıyorum. Firma küçülmeye gidiyor ve geçen hafta bir anda genel müdürün iş yaptığı diğer firmanın genel müdürü beni çağırdı artık birlikteyiz dedi. Ne olduğunu anlayamadım daha sonra bizim operasyon yöneticilerinden biri geldi ve senin bu firmaya devrini gerçekleştiriyoruz dediler. Ben o firma ile ilgili bazı endişelerim olduğunu aslında çalışmak istemediğimi söyledim. Bana ya dert ettiğin şeye bak dediler. Ben çıkartın beni kıdem, ihbar, 40 gün yıllık izin ve işsizlik maaşı alırım dedim. hallederiz onları devrin olsun sen baktın yapamıyorsun gel sonra biz senin tazminatını veririz dediler. Ben böyle birşeyi istemiyorum pazartesi günü tekrar konuşmaya çalışacağız.
1: devrim yapılırsa tazminatımı ödemek zorunda mı? yoksa bütün haklarım diğer firmayamı geçiyor?
2 : devir yerine işten çıkartılma talep edip bütün haklarımı almam mı lazım?
3: işten çıkarttılar diyelim, işsizlik maaşımı almadan yeni siortalı bir işe başladım 2-3 ay sonra istifa edersem işsizlik maaşı alabiliyormuyum. Eğer işsizlik maaşım bakiyse yeni firmadan istifa etsem bile işsizlik maaşı alma hakkım varsa bu süreç nasıl olamı?
Yardımcı olabilri misiniz?
Yazılım için tavsiye ye ihtiyacım var
Arkadaşlar merhaba,
Çok fazla konu var çok fazla yorum var google da aratınca. Ancak biraz uzun olabilir sonuna kadar okursanız neden konu açtığımı anlayabilirsiniz.
Ben eskiden web tasarım işleri yaparak hayatımı idame ettiriyordum sonra 4 yıl kadar önce kurumsal bir firmada bilgi işlem izmir sorumlusu olarak çalışmaya başladım. Ailevi sebepler nedeni ile ailemin evine taşındım şuan 31 yaşında ve işsiz kalacak biriyim. Uzunca bir süredir izmir de artık çok fazla web tasarım işleri yapmadığım için programlama öğrenmek üzerine kafa yoruyorum. Ancak şöyle bir durum var ailemi bırakamayacağım için öğrendikten sonra ve ilerleyen yıllarda evden firmalara destek vererek yada upwork gibi linkedin gibi sitelerdeki taleplere cevap vererek para kazanmayı düşünüyorum. Sektör son yıllarda nedir 5-6 yıl önce herkes python derdi web alanında php derdi. şimdi kafamda android ve ios için uygulama geliştirme var ama siz tecrübeli arkadaşlar sektörü daha iyi takip eden arkadaşlar bana hangi dili yada dilleri önerir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
TEşekkür ederim.
Asus n16p Download master sorunu
Merhaba
Asus modem aldım download master ve iucloud için ama iki sorunum var. 1. si aicloud a bilgisayardan ve linkten erişebiliyorum ama android uygulamasından erişemiyorum.
İkinci ve canımı sıkan sorun ise ne yaptıysam download mastera ulaşamıyorum kullanamıyorum. usb ntfs formatında erişimim var ama ne linkten nede uygulamalardan download mastere erişimim yok. http://192.168.1.1:8081/ yazıyorum girdiğimde bu siteye erişilemiyor yazıyor
bluetooth kulaklık tavsiyesi
|
satılık 11 lvl 300 tl
max 1500 tl ye smart tv tavsiyesi
|
konuşacak birine ihtiyacım var
|
500 tlye tablet
|
inkamı daRK evopadmi
|
bb curve 9220 alıcam
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 228
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 3.227 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware