Monitör Tavsiyesi Asus TUF vs Samsung Odyssey ACİL
Arkadaşlar selam,
Sipariş vereceğim ancak emin olmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Monitörle oyun neredeyse hiç oynamayacağım. Sadece ofis programları, webde gezinme ve video-film için alıyorum. Aşağıdaki 2 modelden hangisini almalıyım? Pikselleşme 2sinde de yaşar mıyım rahatsız eder mi? Film de hangisi daha iyi olur. Sağdan-soldan bakınca görüş açısı VA olan Samsung'da rahatsız eder mi? Teşekkürler şimdiden
2x molex to pcie 8-pin yardim
Herkese selam,
Arkadaslar bende high power 850w 85+ psu var. 4 adet pcie 8pin var psu da. (2 farkli kabloda 2ser taneden 4adet yani)
Kasaya 2 adet 3080 takacagim ancak 3080lerden biri asus rog yani 3adet 8pin girisi var. Digeride 2 adet, toplam 5 adet 8pin lazim ama psu da 4adet var.
Ben bu asusa 3cu 8pini nasil saglarim. 2xmolexten 8pin adaptor taksam sorun olur mu? Normalde bunu direkt baglamayi onermiyorlar, erime veya yanma oluyor diye. Ancak sadece 3ci 8pini bu sekilde baglayacagim ve 308er normalde 2 adet 8pin istedigi icin, sorun yaratmaz diye dusunuyorum ama emin olamadim.
Nasil yapmak lazim bilenler yazarsa sevinirim.
Not: birde 4+4 cpu kablosu var 2 adet ve 1i bosta. 4+4cpu to pcie 8-pin adaptorler var ama bunlar icinde cpu daha fazla guc tasir ve ekran kartina fazla yukleme yapabilir deniyor.
Nasil olacak bu is?
Digitürk Sinyal Seviyesi Problemi ve yükseltici Tavsiyesi
|
AKIM KORUMALI PRİZ JOULE DEĞERİ?
|
Meslek: Satınalma ve Lojistik
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.524
İkinci El Bölümü Mesajları: 78
Konularının görüntülenme sayısı: 16.691 (Bu ay: 565)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.506 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu