Vodafonenet yetkilisi var mı ?
Geçen hafta internet başvurusu yaptım cumartesi geleceklerini söylediler müsait olmadığımı pazartesi gelmelerini söyledim .tamam dedi ,öğreniyorum ki cumartesi geleceklermiş tekrar . 1- internetten yapmam gereken bir iş var bunu bilmelerine rağmen ileri zamana atıyorlar erkene çekme durumu olamaz mı ? 2- eğer gelirseler kapıyı açmazsam üyeliğim başlamış olur mu ? Herhangi bir imza atmadım sadece sesli onay verdim.Başka firmaya geçmeyi düşünüyorum belliki sıkıntı çıkaracak ilerleyen zamanda .
Siteye girdiğimde anasayfa da koskoca bir satılıktır irtibat diye yazmak istiyorum . Bunu nasıl yapabilirim ?
Tyt matematik ve paragraf öneri
Görüp görebileceğiniz en zor soruları olan ve çözümlü matematik ve paragraf kitabı ariyorum . Var mı tavsiye beyler ?
Reflü için ne yapabilirim ? Acil .
Arkadaşlar 3 gündür mahvoldum neredeyse , egilemiyorum , namaz dahi neredeyse kilamayacak duruma geldim . Masa başında iken ara ara sanki boğazımdan çıkacakmış oluyor . İlk defa boyle birşey başıma geldi , yapabileceğim birşey var mı hiç yoktan sabahı etmek için ?
Maalesef iyi geliyor diye soda içip içip durdum galiba aksine daha da kötü duruma soktu beni .
Ankara'da bildiğiniz diş doktoru var mı ?
Genel bakım ve temizlik için gideceğim . Özel veya devlet kaliteli işini iyi yapan olsun yeter . Özel ise fiyatı çok uçuk kaçık olmasın tabii .
JBL 500bt kulaklık vb ürünlerde terleme
|
Bluetooth kulaklık hangisi daha iyi ?
Sporda veya telefondan film izlerken kullanacağım bugün 2-3 saatte almayı düşünüyorum . Tecrübeli arkadaşlar varsa değerli yorumlarını bekliyorum .
JBL 500BT mı Philips Bass+ SHB3175wt modeli mı ?
İkisinin fiyatida aynı .
|
Saçımın ilacına ödül !!
|
|
Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 Octa-Core CPU | Adreno 540 GPU | 6" Optic AMOLED
2160x1080 (18:9, 401ppi) | 64GB UFS 2.1 | 6GB LPDDR4x RAM | 16MP (IMX 398) f/1.7 Arka Kamera 20MP (IMX376) f/1.7 2. Kamera | 16MP (IMX 371), f/2.0 Ön Kamera | 3300mAh Li-Ion Batarya |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.372
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 46.262 (Bu ay: 602)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.855 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic