![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
![gececi](/Static/forum/img/rozet/gececi.png)
![gezgin](/Static/forum/img/rozet/gezgin.png)
İnternet hizmetini fibere (paket 100mbp diyor ama ev 81 alabiliyormuş) dönüştürme şansı çıkınca evdeki modemi incelemeden iş yerinden talep girdim ve işlem gerçekleşti. Eve gelince evdeki modemin VDSL olmadığını gördüm ve şu anda evde internet yok :/
Özetle bütçe dostu işe yarayan modem önerisi soruyorum. Evde ayrıca Xiaomi bağlantı güçlendiricisi de var.
Araba kullanırken ayağa kramp girmesi
İşe gidip gelirken kullandığım güzergahta bir dağı tırmanıp (0 kottan 750 metreye çıkıp) iniyorum. İşe giderken değil ama dönüşte tırmanış bittikten tam sonra frene basmaya başladığım ilk andan itibaren her defasında sağ ayağıma (tibialis anterior kası deniyormuş) inanılmaz bir ağrı saplanıyor. Sağa çekip dinleniyorum falan ama artık sıkıntı vermeye başladı. Başlığın yeri de doğru mu tam emin değilim aslında ama sizce neden ve ne yapılabilir
![](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/4f/b3/ff/4fb3ff06759a2da220acb2707528b83c.jpeg&t=0&width=480&text=1)
Emektar macbook pro'da inanılmaz yavaşlama
late 2013 MacBook pro kullanıyorum. yenisini almaya bütçem yetmediği için gidebildiği yere kadar da devam etmeye kararlıyım. lakin yakın zamanda makine aşırı yavaşlamaya başladı. açılırken yavaş, word açarken bile yavaşlığı yoruyor. belki time machine kullanırsam sorun düzelir diyerek 2018'e döndüm ama hiçbir değişiklik olmadı. daha sonra ise belki sistem güncellemesi ile işler normale döner diyerek bir sur yükledim yine değişen olmadı. en son ise benchmark testi yaptım. sadece benim gözlemim olasın veriler ne diyor diye bakayım dedim. sonuçlar şöyle
single core için web sayfasındaki puan 642 iken benim puan 204
multi core için ise web sayfası 1391 derken benim puan 469'larda sürünüyor.
sizce sorun neden olabilir ve nasıl düzelebilir??
VW ID3 Türkiye'de kaç liraya satılır
|
seat leon 1.6tdi dsg
|
yeni civic hb mi yeni golf mü?
|
45-50 bin arası aile arabası
|
116 lvl köy
yeni kullanıcı problemleri
|
Aynı hesapla iki farklı makineyi kullanabilir miyim?
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 904
İkinci El Bölümü Mesajları: 52
Konularının görüntülenme sayısı: 24.468 (Bu ay: 315)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 492 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)