Razer Deathadder V2 Pro pil süresi hk.
Selamlar,
Yaklaşık 15 gündür sıfır aldığım Razer Deathadder V2 Pro yu rahat 10 kere şarj etmişimdir. 2,4ghz de 70sa bt modunda 120sa vadediyor fakat ben daha 48 saati bile çıkaramadım. :/ Sleep mode olduğu için pc kapatırken ayrıca kapatma ihtiyacı duymuyorum. Sleep mode' da pil yer tamam ama kullanımdan daha fazla yiyor demekki :) 2 gün dolmadan sürekli şarj ediyorum. Firmware güncellemesi vardı onu henüz yapmadım etkisi var mıdır bilmiyorum. Herhangi bir platformda bu sorunla ilgili çok bir şeye rastlamadım. Varsa tavsiyelerinizi almak isterim. Teşekkürler.
CS GO başlangıçta siyah ekran ve donma sorunu hk.
Selamlar,
Düne kadar sorun olmayan oyun bugün açtığımda siyah ekranda takılı kalıyor. Bazen oyun geliyor ama donuyor ve mouseu dolaştırırken sesler geliyor. İnternette bulduğum herşeyi denedim ama malesef çözüm bulamadım. Dosya doğrulama, reinstall, driverlerı güncelleme, steam overlay açma kapama-oyuniçi fps kapama, launch ayarlarından -autoconfig -safe - windowed denedim başka çözüm önerisi bulamadım. belki başına gelip farklı bir şekilde çözen var ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler.
Samsung Evo 970 Plus 500gb hız problemi
|
nvme ssd önerisi
selamlar,
anakartım msi z97 gaming 9 ack ve m2 ssd almak istiyorum. Z97 olduğu için dönüştürücü ile beraber almak istiyorum. sizce nasıl bir ssd almalıyım? sanırım anakart gen2 diye biliyorum. ayrıca dönüştürücü de tavsiye ederseniz sevinirim. bayağı bir araştırdım ama gerçekten çok kararsız kaldım, yardımlarınızı rica ediyorum.
Windows 10 Bluetooth çalışmıyor.
MI 9T MIUI 12 bildirim çubuğu hk.
|
Bozulan Dual Kit Ram' in yerine Single Channel Ram Eklenir mi?
|
Başlangıç onarma
|
Satılık Kaplanlar
|
cs go bıçak fiyat aralığı hk.
|
Origin ID: HARBIYELI_ALDNMZ Steam: HARBIYELI_ALDNMZ i7 4790K / G.skill 2*8GB Dual Kit 1600MHZ CL9 / MSI Z97 Gaming 9 ACK / MSI GTX980 TwinFrozr / Samsung 850 Evo 250GB / 1TB WD Caviar Blue / PSU Corsair HX750i / Corsair Graphite 780T Arctic White Full Tower / Corsair H110 Liquid Cooler / BenQ XL2420Z 144hz / Razer Blackwidow Chroma / Razer Deathadder Elite / Razer Goliathus Large Speed Edition |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 640
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 9.412 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun