Anakart tamiri mi yenisi mi?
MSI x370 gaming pro carbon anakartıma yeni işlemci ve ram taktım ama artık anakart güç almıyor ışığı yanmıyor. Eski işlemci ve ramla denedim durum aynı. Psu yu denedim çalışıyor. Bios pilini soktum denedim yine aynı. Ne olmuş olabilir de anakart elektrik almamaya başlar? Ve bu anakartı tamir ettirmek mi yoksa başlangıç seviyesi bir a520 anakart almak mı daha mantıklı?
Seagate yeni hdd garanti bilgisi görünmüyor.
N11 den 3tb 11 mayıs ta seagate hdd almıştım dün arızalandı seagate sitesinde garanti bilgisi görünmüyor fakat sıfır diye satılan hdd bu acaba şimdi ne yapabilirim? Acaba eski cihazı sıfır diye mi satıyorlar?
Haylou gt1 plus sağ kulaklığı sol görüyor
Farklı cihazlarla da denedim her iki kulaklıkta sol kulaklık olarak görüyor ve aynı anda hem sağ hem sol kulaklık bağlanmıyor. İkisi de çalışsa da ikinci bağlanan kulaklık hangisiyse muhakkak cızırtı oluyor. Ayrıca reset de atılmıyor. Sanki montaj sırasında sağ kulaklığa sol kulaklığın cihazı konmuş gibi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı bana en mantıklı karar iade gibi geliyor ne önerirsiniz?
Monitörümdeki bu görüntü sorunu nedir?
Hareketli sahnelerde kısa süreli görüntüde bozulmalar oluyor. Monitörüm Philips 242e1gaj-01 model monitör . Hiçbir şekilde gsync desteği yok ve ekran kartım da GTX 1070. Bu sorun ekran kartı Nvidia olmasından değilse monitörlerde arıza olmasından korkuyorum. Attığım görüntü biraz üç seviye ama yinede hareketli görüntülerde hep var. Monitör ayarlarıyla biraz oynadım birşey değişmedi.
Işık sızması olmayan monitör bulma yöntemleri
Aldığım monitörde karşılaştığım ışık sızması sorunundan sonra araştırınca tekrar aynı sorunla karşılaşmamak için delta e değeri bin önemli olabileceğini gördüm. Sizce delta e değerine göre monitör seçmek işe yarar mı? Bütçesi dar olanlar için başka bir yöntem olabilir mi?
Bu monitörü ne yapabilirim Acer Nitro VG240Ybmipx
2 Gün önce geldi monitör gündüz rahatsız edici boyutta ışık sızması var. Sanki piyasadaki en yüksek boyuttaki ekran sızması olan ekran bana denk geldi. Resimlerin biri aydınlıkta biri karanlıkta çekildi.
Panel kırılmasına karşı hangi kasko nasıldır?
|
|
|
Windows 10 da vsro mbot çalıştırabiliyor musunuz?
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 349
İkinci El Bölümü Mesajları: 124
Konularının görüntülenme sayısı: 50.954 (Bu ay: 822)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El