hepsiburada evga 3080ti ftw3 ultra 18999
Evga Rtx 3080 Ti Ftw3 Ultra Gamıng 12G-P5-3967-KR 384 Bit Fiyatı (hepsiburada.com)
bana uygun gibi göründü alınırmı?
VESTELCELL REZALETİ.
Arkadaşlar merhaba. Bundan 6 ay önce vestelcell e geçiş yaptım 2 ay sonrasında kızıma aldığım akıllı saat için tekrar vestelcell e gidip bir hat daha aldım. hattı 2 ay aktif kullandık. sonrasında kızımın akıllı saatinde sıkıntılar olmaya başladı bozuk diye bizde uğraştık bayağı. sonra hattın operatör tarafından aramaya kısıtlandığını farkettik. borçlarımızın olmadığını gördük 4 aydır otomatik ödemede tıkır tıkır ödenmiş. durumu farkedince müşteri hizmetlerini aradım. bana hattın eksik evraktan dolayı BTK tarafından kapatıldığını söyledi. bende hattın tüm evrakları tamamlanmadan açılmadığını. zaten alınan evraklarında sistemde olduğunu halihazırda başka bir hattıda kullandığımı belirttim. yineden beni Zorlu Center deki Vestel bayisine evrak tamamlamaya yönlendirdi. Zorlu center bayisi sistemlerin kapatıldığını artık vestelcell girişinin hiçbir bayi tarafından yapılamadığını yapabilecekleri birşey olmadığını beyan etti. tekrar müşteri hizmetlerini aradım , yapabilecekleri birşey olmadığını söyledi. şikayet oluşturmasını istedim yapamam dedi. bana verilmeyen hizmetten fatura çıkarıyorsunuz ama dedim tek taraflı hizmetiniz açık aranabiliyorsunuz dedi. çok sinirlerindim. çözüm üretmelerini istedim BTK ile görüşün dendi. BTK ile görüştüğümde hat kısıtlaması yapılmadığını sadece cihaz kısıtlamaları yapıldığını söyledi. cihazımı kontrol ettiler ve beyaz listede olduğumu sorun olmadığını operatör ile iletişime geçmemi söylediler. tekrar operatör ile iletişime geçtim. yapabilecekleri birşey olmadığını şikayette alamıyacaklarını söylediler. e o zaman hattımı kapatın bari dedim. o zaman ceza yansıtırız dediler. ne yapacağımı bilemedim. Çok sinirlerndim Allah bunların topunun blasını versin dedim . Aman diyorum ben yandım siz yanmayın akışına bıraktım bakalım ne olcak BTK cimer vs heryere yazdım.
Samsung M7 43inc smart monitör
5699
Gorseldeki soketin adı nedir
Bu soketten almam lazım. Bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kablosu bağlamam soket.
Godzilla yalanmı? Nallart projemi?
Godzilla , nallart neredesiniz? Cevap bekliyoruz. Meteorolojiye güvenimiz kalmadı.
Durup dururken 1000TL ceza yedim.
Durup dururken 1000TL ceza yedim.
Fotoğraftaki kırmızı yerde arabamda oturuyordum eşimi bekliyordum. burası tek yön Sarı ok istikametinde gidilir diğer yönden gelmek yasaktır. durakladığım anda solumdan iki araba geçebilecek kadarda yer var trafiği tıkamıyorum anlayacağınız. önümde ve arkamda da bir sürü araç durmakta.
Her neyse ben araçta dururken biri mavi tişörtlü biri sarı tişörtlü iki polis geldi. bana aracımı kaldırmamı söyledi. o sırada yolun karşısından eşim geliyordu onu gösterdim eşimi alıp gidiyorum dedim. mavi tişörtlü olan : ya istersen kaldırma zaten çaktım cezayı dedi. bir anda sinirlendim. araçtan çıktım, bak kardeşim neden ceza yazıyorsun 30 saniye sonra gideceğim ,park yasağı yok ayrıca ben park etmedim duraklama yaptım oda yasak değil. dedim. sonrasında diğer poliste geldi. kes sesini uğraşırım seninle dedi. benim sinirlerim hepten başıma toparlandı . dedim ne demek uğraşırım kardeşim benden ne istiyorsunuz teröristmiyim ben uğraşıyorsunuz... neden ceza yazıyorsunuz .?
verdiği cevap ben istediğime ceza yazarım kurallara uymayanlara ceza yazıyorum dedi. peşinden bende madem kurallara uymayanlara ceza yazıyorsunuz. bu yol tek yön ve siz buradayken dahi en az 20 araba tersten geliyor. onlara yazın arkadaşım bana ne hakla ceza yazdınız dedim. ikisi beraber üzerime yürüdüler. maskelerde çenelerinde . etraftaki vatandaşlarda toparlandı kalabalığı görünce geri çekildiler. bende bu yaptıklarının görevi kötüye kullanmak olduğunu , meseleleri kişiselleştirdiklerini söyledim ve sizi kameraya alıyorum dedim. ben duraklama yaptım diye ceza kesiliyor ki trafiğe hiçbir zararım yok. tersten gelen kimseye ceza kesilmiyor diye bir video çektim. giderken de polis bana senin işin bitti dedi.
neyse dayanamadım sürdüm mahalle karakoluna. olanı biteni komisere anlattım. bana ben onlarla konuşacağım daha toylar ne yaptıklarının farkında değiller sen paylaşma videoyu dedi. neyse olayı kapattı vesselam.
aradan bir süre geçti e devlette bir baktım 900 tl ceza. ceza kodlarına bakıyorum. trafiği tehlikeye atacak şekilde parklanma. dur ihtarına uymama . emniyet kemeri takmama....
resmen şok oldum hemen cimere bir şikayet yazısı düzenledim. 1 hafta sonra yazının cevabı geldi. trafik polisi olan sallamış da sallamış. araçların önünü kapatmışım yolu kapatıp bağırıp çağırıp ahkam kesmişim sonra kaçmışım vb. neyse bunun ardından gelen yazıya bilgi edinme kanunu kapsamında bu anlatılanların delillerini istedim. polis tamamen yalan söylüyordu ve ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Adalet sistemimize güveniyorum. delil olmadan kimseye ceza verilemezdi sonuçta. park cezası ile dur ihtarına uymamak cezasının aynı anda kesilmesi de ayrı bir saçmalık. bende ilgili noktadan kesilen cezaya ilişkin fotoğraf video şahit vb delil varsa lütfen beni de bilgilendirin dedim. yalan olduğunu beyan ettim. cevap mahkemeye gidin oldu.
ne yapalım yapacak bir şey kalmayınca dedim adalet bu işi çözer. dilekçemi yazdım tek tek anlattım avukat arkadaşlarıma da danıştım sağolsunlar yardımcı oldular. kesinlikle polisler fevri davranmış mahkeme bu etapta onlardan delil isteyecek ve bu delillere göre işlem yapacaklar dediler. neyse bugün mahkemeden karar kağıdı geldi.
kısaca karar şu. itiraz ettiğiniz ceza ile ilgili biz trafik şubeden delil istedik. şube bize senin bunu hak ettiğini söyledi. bize bu kadarı yetti. ceza onanmıştır.(kabaca bu) ben şok !!!!!
Hakim ne değerlendirme yapmış ne gerekçe yazısı yazmış.. direkt kırmış kalemi.
Artık Allah ından bulsunlar diyorum. arabamda durup dururken geldiler hem günümün hem kesemin içine ettiler. bende suçsuz olduğumu bildiğimden konuyu yargıya taşıdım uğraştım didindim ve sonuç bu. kağıda bakıp bakıp sadece yazık diyebiliyorum.
https://drive.google.com/file/d/1IUhT2elJKSrMhC9wYBL2tDoO_kyI1SiO/view?usp=sharing
Çektiğim video . bilseydim daha önceden çekmeye başlardım , ama ancak bu kadar çekebildim çok sinirliydim.
şimdi baktım 1000TL olmuş mecbur ödiyeceğiz...
Denize düşen yılana mı sarılıyor.
|
Baraj hakkında soru
|
Meslek: Geomatik Mühendisi, CBS Uzmanı
İlgi Alanları: airsoft,PC
aaa |
Alıcılara da referans verilsin. |
bu |
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.215
İkinci El Bölümü Mesajları: 540
Konularının görüntülenme sayısı: 36.180 (Bu ay: 478)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 375 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El