tp link usb adaptor cepten pcye internet
Selam. Aşağıda linkte yer alan usb adaptör ofisimde telefonumdaki interneti pc ye aktarma konusunda yardımcı olur mu? Bağlantı hızı nasıl olur kablolu kullanıyordum ama telefonu masadan alamıyorum. Youtube spotfy yavaş olur mu? (mesafe 1metre)
B450m ye nvme hardisk
nvidia 3070 mi amd 6800 mi?
Evet arkadaşlar iki ekran kartı fiyat ve özellikleri aşağıda siz olsanız hangisini seçerdiniz.?
Asus GeForce ROG Strix RTX 3070 8GB OC 256Bit 19.947 TL Sapphire AMD Radeon RX 6800 16GB 256Bit GDDR6 15.697 TL
3D Desteği Var 3D Desteği Yok
Bağlantı HDMI Bağlantı HDMI
Bellek Hızı 14 Gbps Grafik Bellek 16 GB
Bellek Tipi GDDR6
Bit Değeri 256 Bit Chip Seti AMD
Chip Seti NVIDIA Bit değeri 256 bit
Çekirdek Hızı Boost 1755 MHz Çekirdek Hızı Boost 2190 MHz
Çekirdek Hızı 1725 MHz Çekirdek Hızı 1980 MHz
DirectX Desteği 12 Display Çıkışı 3 Adet
Display Çıkışı 3 Adet
DVI Çıkışı Yok DVI Çıkışı Yok
DVI-D Yok DVI-D Yok
DVI-I Yok DVI-I Yok
Ekran Kartı Hafızası 8 GB Geliştirilmiş Teknolojiler OpenGL
Geliştirilmiş Teknolojiler OpenGL Grafik İşlemcisi AMD Radeon RX 6800
Grafik Bellek 8 GB
Grafik İşlemcisi NVIDIA GeForce RTX 3070 Güç Tüketimi 290 W
Güç Tüketimi 220 W HDMI Çıkışı 1 Adet
HDMI Çıkışı 2 Adet
Mini Display Çıkışı Yok Mini Display Çıkışı Yok
Minimum Güç Kaynağı (PSU) 750 W Minimum Güç Kaynağı (PSU) 750 W
Overclock (Hız Aşırtma) Var Overclock (Hız Aşırtma) Yok
Slot Tipi PCI-Express 4.0 Slot Tipi PCI-Express 4.0
Soğutma Fanlı Soğutma Soğutma Fanlı Soğutma
Ekran Kartını Amazon tr den almak?
Evet arkadaşlar ASUS GeForce Rog Strix RTX 3070 O8G V2 Gaming 8 GB ekran kartını türkiye de listelediğim en ucuz yer amazon tr. Amazon tr güvenli bir site ok ama daha önce alış veriş yapmadığım için garanti teknik destek için direkt yurtdışındaki tedarikçi ile mi görüşeceğim, amazon tr mi aracılık edecek yoksa asus ekran kartınının türkiye ithalatçısı mi garanti hizmetini verecek? Hiç bilmediğim ve daha önce amazon tr yi kullanmadığım için soruyorum.
Asus Prime B 450 M Serisi Anakartıma İşlemci Tavsiyesi?
2018 de aldığım sistemde, Asus Prime b450m anakart, AMD Ryzen 7 1700 işlemci, 2400 mhz 2x8 gb ram ve 970 gtx ekrankartı var. Sistemi min. 2 ile 5 yıl beni götürecek şekilde upgrade yapacağım. (anakart değiştirmeden) Not: Anakart bios mart 2022 güncellemesi yüklü.
İşlemci tavsiyesi ne olabilir.
Ryzen 7: 5700x (uyumlu çalışır mı ?)
Ryzen 7: 5600
Ryzen 5:5700x (gene de ryzen 7 düşünüyorum ama bir ihtimal ryzen 5 de olabilir)
Ram tavsiyesi ne olabilir.
Ekstradan 2400 mhz 8 gb ram almalı mıyım?
2400 mhzları satıp 3000 ve üstü ramlere mi geçmeliyim?
Ram olayına hiç bulaşmamalı mıyım?
Ekran Kartı Tavsiyesi ne olabilir? (en son sisteme entegre edeceğim bütçe nedeniyle)
aklımda 3070 var (750 w kurulu termaltake psu var)
Hesabıma erişemyirorum.
Merhaba. Bugün internet varken steame bağlanmadı. Kapatıp açtım gene bağlanmadı. Herşeyi kontrol ettim sorun yoktu. Hesabı kontrol etmek için bağlanmaya çalıştım hata verdi. Parolamı unuttum sekmesinden şifre talep ettim ilişkilendirilmiş hesabı ararken bir hata oldu lütfen tekrar deneyin diyor. Steam destekten kurtarma sekmesinden parola sıfırla dedim gene aynı hatayı verdi genel bir sorun mu var beklesem mi gelir mi bir türlü ulaşamıyorum sanki kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama yıllardır hep kabus olarak düşündüğüm steam hesabım sonunda çalınmış olabilir mi lütfen yardım???
Nvidia 3070ti ekran kartı Ryzen 7 1700 uyumluluk.
Evet arkadaşlar soru çok kısa. Kurulu Ryzen 7 1700 işlemcili makineye 3070 ti ekran kartı alsam sıkıntı yaşar mıyım.? En azından daha sonra ryzen 7 3000 serilerine geçene kadar beni idare eder mi? Not: 750 w psu kuruludur.
Hangisi Kazanır Epic Rap Turnuvası
Bende şunlar var ne yapayım?
|
Senetli Borcum var ödeyecek merci yok
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 194
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 9.402 (Bu ay: 357)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun