Pencil değişimi
Selamlar. Arkadaşım kullanmadigi garantisi bitmis 1.nesil apple pencil’ini bana verdi. Pil bitik olduğu için herhangi bir sarj dolumu gerçekleşmiyor. Apple’a gittiğimde 400 küsür liraya yenisini vereceklerini ve 6 ay garantisinin olacağını söylediler.
benim ipadim 2. nesil kalem ile uyumlu. Evet çeşitli yontemler var 1.nesil kalemi calistirmak için ama siz olsanız ne yapardiniz? 400 verip bu cesitli yontemlerle kullanmali miyim yoksa, yine 400 verip direkt kutusunu acmadan satmali miyim 6 ay garantisi ile birlikte? Kalemlerin ikinci eli nasıldır? Almayı düşünen olursa buradan da verebilirim kararsız kaldim
roaming’in uzun surmesi
Merhaba,
Salon ve oturma odasında iki adet modemim var. Oturma odasindaki AP olarak ayni ssid ile, ayni kanal frekansta yayin yapiyor.
fakat salondan oturma odasina gecerken yaklasik bir 20-30 saniyelik kopma meydana geliyor. Agdan dusmuyor fakat yenisine baglanip ip almasi vs derken 30 saniyeyi geciyor bile. iOS cihazlarla denedim fakat Android tarafinda bu kadar uzun surmese de benzer bir durum onda da var.
modemlerim 802.11 k/v/r yi “desteklemiyor” seamless roaming için olmasi gerekiyor sanirim. İki cihazi da degistirmeden akliniza gelen deneyebilecegim bir cozum var midir?
tesekkurler
Audi Yetkili Servis Tavsiyesi [İstanbul]
|
1500Tl'e kadar kulaklık önerisi
|
Lg 55ug870v ve muadilleri
|
Samsung / Siemens buzdolabı seçimi
|
|
Grubumuza Oy Verir Misiniz?
|
Feneryolu'nda oturan var mı?
|
Yeni Oyunum: 60 Saniye [Popüler+Yeni'de 1. Sırada]
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.636
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 44.337 (Bu ay: 555)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 449 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar