|
ben dahil toplam 3 kişiden para aldı ürün göndermedi. başkaları dikkatli olsun diye yazıyorum. adminler de biran önce işlem yapsın yoksa daha fazla kişiyi yakacak
özetle 1 tane ekran kartı almıştım onu sorunsuz gönderdi. daha sonradan aldığım şeyleri göndermedi.
aşağıdaki konuda bulunan anakartı aldım. paramgüvende istedim. ısrarla istemedi . neyse müşterime lazımdı. anakartı yolladı anakart geldiği gün müşterinin işlemciyi taktım ve sadece 2. ram slotu çalışıyordu 1-3-4 bozuk .
farklı işlemci farklı ramler farklı psu aklınıza gelebilecek herşey denendi. bios sıfırlama güncelleme. sonuç aynı. anakart arızalı o kesin. aynı gün arkadaşa ilettim anakart arızalı. videoda çektim. malı geri yollayayım parayı yolla dedim. cevap ben geri almam belki kargoda bozulmuştur vs. klasik dolandırıcı cevapları . 5.250 ödedim ramlerle beraber . paranın üstüne yattı. telefon numarasını bile vermiyor. iban hakan yılmaz diye biri. söylemek istediğim çok şey var ama savcılığa vereceğim için alehimde delil olarak kullanılsın istemiyorum.
ilandada görürsünüz zaten anakart pislik içinde aynı öyle gönderdi.
https://forum.donanimhaber.com/satilik-mpg-x570-gaming-pro-carbon-wifi--159186542
haberlere baktım ama kafamda pek netleşmedi. b sınıfı ehliyetim var . 125cc sürmek için tekrar kursa mı katılmam lazım. direk direksiyon sınavına girip alabiliyor muyum.
kafam biraz karıştı bilen biri bilale anlatır gibi anlatabilir mi. teşekkürler şimdiden
Aykut-_-54 dolandırıcıdır dikkat edin
referanslarına güvenip eleman ile 5 tane ekran kartında anlaştık parayı gönderdim. hurda kartlar göndermiş geri gönder paranı verecem dedi 20 gündür yalan söylüyor telefonlara bakmıyor. o arada başka ürünlerde satıyor dikkatli olun almayın. savcılık dilekçesinide detaylı hazırlıyorum savcılığa vereceğim. tüm konuşmaları indirdim. başkasının ibanını veriyor iban kiralamada yapıyor olabilir. 40 yaşındayım diyor bir de 2800liraya kadar düşmüş . mahkemeye gelsin suratına söyleyecem. . parayı vermiyor bari mal gönder diyorum onada üstüne para alacak şekilde istiyor daha fazla para koparmaya çalışıyor. sakın bulaşmayın.
konuşmaların hepsi kayıtlı numarayı göstermiyorum isteyene özelden atarım. 2 ss ekliyorum sadece.
telefonu 536 280 34 54
melek arslan diye birinin ibanını veriyor
sistem sanırım darboğaz yapıyor . çözümü?
|
pc modeme uzak aşırı ping oluyor
|
kırmızı ekran
|
g102 makro ayarı yapamıyorum
|
İlgi Alanları: fotoğraf , bisiklet , doğa , voleybol , gezi , kamp
4a62c48304374fa02defb12001c93c43F.jpg |
Son Giriş: 1 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.083
İkinci El Bölümü Mesajları: 871
Konularının görüntülenme sayısı: 126.652 (Bu ay: 1.612)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.668 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic