Türk Telekom Taşınabilir İnternet
Arkadaşlar deprem bölgesinde yaşıyorum konteynere Türk Telekom taşınabilir internet almak için bayiye gittim 200 gb 680 tl ufak bir modemi var modemi 2100 tl sayıyorlar. Çalışan evde telefonunuz varsa modemi almayıp telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz dedi o zaman 510 tl oluyor fiyat evde kullandığım telefon çift sim kartlı bu şekilde okuyor bir hattı konuşup kullanırsınız diğer hatta modem için internet olur dedi telefonu modem olarak kullanmak sağlıklı mı, çekimde bağlantı iyi olur mu daha önceden kullanan var mı bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Efsane kasa polen filtresi
1996 model efsane kasa aracım var aracın polen filtresi yok ve yaz geliyor klima kullanmam geren kiyor polen filtresi yerine iş görecek bir çare bulabiliriz. Şimdiden teşekkür ederim
Amortisör yayı
Arkadaşlar merhaba 1996 model Toyota corolla aracım var dün aracın 4 amortisörünü değiştirdim aracı kullanıyorum ama beklediğim konfor oluşmadı. Çatlak asfalt yada pürüzlü yollarda konfor artmış ama kasis ve çukurlarda fazla değişim olmamış, amortisör yeni takıldı zamanla konfor artar mı yoksa amortisör yaylarını da mı değiştirmek gerekir. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum teşekkür ederim.
Toyota Corona 2.0 Gli
Merhaba arkadaşlar elimdeki aracımı sattım 100.000 tl civarı param var. Otomatik araç arıyorum. Bu fiyatlarda Toyota Corona 2.0 gli var.
Sizlere sorum bu araç alınır mı? Kronik sorunları var mı? Konya Kayseri civarında yaşıyorum ustası bulunur mu? Yedek parça konusunda sıkıntı yaşar mıyım? İstendiğinde her yedek parça kolay bulunur mu ve bu aracı tavsiye eder misiniz?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar
Toyota Corolla Linea Sol
Arkadaşlar merhaba 2003 model bir Toyota Corolla araç alma aşamasındayım. Bir araç buldum donanımına linea sol yazmışlar. Benim bildiğim o dönemde Corollanın ne dolusu sol donanım ama linea sol un sol dan farkı nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Toyota Corolla Linea Sol
Arkadaşlar merhaba 2003 model bir Toyota Corolla araç alma aşamasındayım. Bir araç buldum donanımına linea sol yazmışlar. Benim bildiğim o dönemde Corollanın ne dolusu sol donanım ama linea sol un sol dan farkı nedir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Vodafone hat taşıma
Türk telekom faturalı tarifem 42 den 72 ye çıkınca hattı Vodafone a taşıdım ama 12 saat oldu internete bağlanamadım. Tekrar Türk telekom a geçmek istiyorum. Ne kadar süre beklemem gerekiyor. Vodafone hattım faturalı.
Motor Yağ Sıcaklığı Uyarısı
Merhaba arkadaşlar sabah böyle bir uyarı ile karşılaştım. Aracı 4 dakika kadar çalıştırdım uyarı kapandı, yola çıktım 3 km kullandım sonra yine yandı. Aracı durdurup tekrar çalıştırdım yine uyarı verdi. Daha önce bu şekilde bir uyarı ışığı yanan oldu mu?
Araç Skoda Octavia 2021 model 1.0 elit 5500 km de.
Plakadan mı şasi numarasından mı sorgu yapmak
135 bin TL araç tavsiyesi
135 bin TL bütçe ile otomatik vites araç arıyorum. Hangi araçları önerirsiniz?
Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 552
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 24.335 (Bu ay: 868)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar