Xiaomi 12 mi 13T mi?
Merhaba, Mi 9T kullanıyorum ve telefonumu değiştirmek istiyorum.Fiyat aralıtım 20-30K arası. Bu telefonlardan hangisi daha iyidir?
Xiaomi 12, Xiaomi 13T ya da Poco F5 mi??
Samsung Mu Serisi İçin Hazır Kanal Listesi Var Mı?
Merhaba Samsung UE50MU6192 (MU serisi Tizen TV) tv için HD'lerin sıralı olduğu güncel Turksat kanal listesi arıyordum. Yardımcı olabilir misiniz?
İşlemci yanmış mıdır?
Gitti gidiyor üzerinden AMD FX 9590 işlemci satmıştım. Alıcı onayda verdi, anakartında denediğini anakartının desteklemediğini, psu'nun da işlemciyi besleyecek gücü olmadığını bu yüzden işlemciyi iade etmek istediğini söyledi. Bunları söyledikten sonra içime kuşku düştü. Sizce işlemci zrar görmüş müdür?
Epson L3256 mı L3266 mı ?
Evde fotoğraf baskmak için yazıcı tavsiyesi?
Merhaba , evde fotoğraf kağıdına baskı yapmak için uygun fiyatlı yazıcı bakıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Acer Nitro Mu Lenovo Ideapad Gaming Mi?
Arkadaşlar iki laptop arasında kaldım. Lütfen fikir verin:
1. Acer:
ACER Nitro 5 An517-41 Amd Ryzen 7 5800h 16 Gb 1 Tb Ssd Rtx 3070 165 Hz 17,3 Fhd Dos Nh.qbgey.001 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
2. Lenovo:
Arada 6500-TL oynuyor performans olarak ne kadar fark eder? Bu fiyat farkına değer mi? Acer nasıldır?
20 bin tv civarı oyuncu laptopu tavsiyesi ?
20 bin tl civarrı oyun laptopu bakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran Kartı Bios Çipini Bulamıyorum :(
Merhaba arkadaşlar; Sapphire AMD Radeon HD4850 1GB 256bit GDDR3 (DX10.1) PCI-e 2.0'na frimwire BIOS yüklemek için çip kısmı hangsi oluyor?
Kart:
Bir de bu kartın BIOS'u hangisi?
5000-6000 TL Aralığında Robot Süpürge Tavsiyesi?
Merhaba teyzem için halıların saçaklarına takılmayacak bir robot süpürge bakıyorum. 5000-6000 tl arası hangi süpürgeyi önerirsiniz?
Asus Formula - Z FF Hata Kodu
Merahaba bilgisayar açılıyor bir kaç saniye çalışıyor sonra ff kodu çıkıp kapanıyor. Kitapçık açıklamasında Q-code FF (Reserved for future AMI error codes) yazmakta. Yardımcı olabilir misiniz?
Meslek: http://www.dvbsclub.com
İlgi Alanları: Teknoloji,internet
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 735
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 30.986 (Bu ay: 355)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.236 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware