![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![mekanın sahibi](/Static/forum/img/rozet/mekanin-sahibi.png)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
![gececi](/Static/forum/img/rozet/gececi.png)
Sizce BMW X1 & AUDİ Q3 & MERCEDES GLB ?
2019 Hyundai Tucson aracımızı satıp 2022 yada üzeri artık Premium marka SUV almak istiyoruz. Araştırmalar sonucu üstte ki 3 marka/model den bir tanesini alacağız. Ancak sorun şu ki araçlar 2.500 ile 2.800 arası fiyatlarda yazılmış malum sitede. Peki sizce kaç aşağısını teklif etmeliyim? 200bin aşağısı mı yoksa 400-500 bin aşağısı mı yoksa sadece 50-100 bin aşağısını mı?
Kafam çok karıştı. Çünkü pandemiden önce VW bayileri malum internet sitesi satış fiyatlarının çok altına veriyorlardı araçları. Şimdide piyasa durgun olduğu için galeriler ve ikinci el kurumsal firmalar böyle yazdıkları fiyatın çok altına verirler mi?
Q3 eski tasarım ama fiyatı baya ucuz. Ayrıca vites sistemi ve motoru çok güzel.
GLB hiç bilmiyorum hiç kullanmadım ama motor 1,33 yetersiz diyenler var. Ama çok heybetli hoş bir araç.
X1 bu üçlü içinde en çok hoşuma giden ama fiyat yüksek. birde yeni kasa 136HP olan var birde 170hp olan var.
Bu araçları tanıyan bilen yada piyasayı bilenlerden yardım istiyorum. Napim?? alayım mı bekleyeyim mi? Ya da en önemlisi ilandaki 2800 yazan araçları 2400 gibi alabilirmiyim???
Yemek sepeti "gel al uygulaması" için kofteci yusuf'tan 320 TL ile Fermente sucuk "gelal20" kodu ile 30TL indirimli alabilirsiniz. Ama olay bu değil. Satın alma işlemini Yapıkredi / Vakıfbank Worldcard ile yaparsanız 75TL iade alacaksınız. Bu işi toplam 5 defa yapabilirsiniz.
Sonuçta 1kg gayet güzel fermente sucuk 320 - 105 = 215 TL ye alıyorsunuz. Ayrıca 3 defa siparişten sonra yemeksepeti uygulamasın da kullanabileceğiniz 30,40,50 TL lik 3tane kupon tanımlanması da extra kazanç sayılabilir.
Aynı olay gidip almak istemeyenler için...
Getir yemek uygulaması üzerinden Maximum kart ile alım yaparsanız 1Kg sucuk 320-75 = 245 TL ye alabilirsiniz.
Ayrıca yine getir müdavim olayı sayesinde 3. siparişten sonraki siparişiniz için 75TL veriyor.
Sucuk sevmeyenler için kıyma, kuşbaşı ve özellikle Pastırmanın fiyatıda bence kalitesine göre baya iyi değerlendirebilirsiniz. Önümüz malum Ramazan ayı Et fiyatları artmadan stok yapılabilir.
Alman ama hangisi???
2019 kasa Tuson satılıp Alman markası bir araç denemek istiyoruz. Sizce Max 1200 tl ye kadar hangisi daha mantıklı olur?
Öncelik en az 2020 model olması, çünkü yeni model takıntımız var.
- Mercedes A sedan
- Audi A3 Sedan
- Tiguan R-line yada Elegance
- Hasarlı da olsa bulabilirsek BMW X1
yada sizinlerin önereceği başka model var mı?
İTALYA İÇİN HANGİ TUR ???
Önümüzdeki Bahar ayları için italya turu bakıyorum ancak ETS de hiç tur görünmüyor. ETS dışında güvenilir kaliteli bir İtalya turunu hangi firmadan almalıyım??
Biraz araştırdım ama kafam baya karıştı, bu konularda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Lütfen bi bakın napim nereden nasıl bir italya turu alayım??
Kendi git gez demeyin çünki uçak biletleri, italyadaki ulaşım fiyatları vs. çok daha pahalıya malolacak :( o yüzden tur ile gitmek istiyoruz.
HEPSİBURADA PAPAĞAN KURUYEMİŞ Antep Fıstığı !!!!
1kg 59TL, JUMBO boy fiyat fena değil gibi..
|
65" Üzeri 10bin TL ye Kadar!!
|
|
LIFECELL 5+20 GB 35Tl ama ?????
|
Nerede: Konu listesine bakıyor.
Son Giriş: 7 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 956
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 35.308 (Bu ay: 614)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 391 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)