Hyperos sonrası IMEI değişmiş
Hepsiburadadan eylül 2023 de redmi 12 s aldım kutuyu ben açtım kutunun üzerindeki telefonun arkasındaki ve #*060* sorgulamasında aynı IMEI çıkıyordu ve edevletten ithalat yoluyla kaydedilmiş telefon diye telefonun modeli çıkıyor du. Hyperos çıktığında güncelleme yaptım. Cumartesi telefona IMEI kayıt dışıdır 120 gün içinde kapanacaktır mesaji geldi. Bugün farkettimki *06* ile baktığımda farklı bir IMEI var telefonun iki imeiside eskisinden farklı. gelen mesajdaki imeiler bu farklı imeilere dair. Sanırım hyperos sonrası bu oldu. Başına böyle birşey gelen varsa nasıl bir yol izlemeliyim bu arada garanti kagidinda salcomp yazıyor ve faturada IMEI bilgisi yokmuş bunu bugün farkettim
14 senedir foruma üyeyim forumda çok aktif değilim ama girmediğim gün yok gibidir. bu süreçte forumda ihtiyacı olan bi kaç kişiye karşılıklı karşılıksız maddi yardımda bulunduğum oldu bunlar ufak tefek şeylerdi fakat bir gün https://forum.donanimhaber.com/cok-zor-durumdayim-borc-para-istiyorum--147037857 konusuyla karşılaştım geçmişte bende çok sıkıştığım zamanlarda insanlardan medet umduğum olmuştu bende bu arkadaşla empati kurarak arkadaşa yardım etmeyi düşündüm. bir insan çok zor durumda olmasa çok sıkışık olmasa forum da onca insandan borç istemeyi göze alamazdı. bu kişiye özelden mesaj attım durumunu anlattı borç verirsem 1 ay içinde geri ödeyeceğini söyledi ben 1,5 ay sonra verirsin o halde diyerek elemana 500 lirayı yolladım. martın ilk haftası borcunu geri gönderecek kişi o gün bugündür foruma girmiyor. 3 yılda çavuş olacak kadar forumu aktif kullanan kişi 500 lira için hem forumu bırakıyor (belki başka nickle belki kayıtsız giriyordur) benim anlamadğım bir insanın şerefi namusu bu kadar ucuzmu? bu kişi benden vade isteseydi ben 1 senede beklerdim ama bu adam ahlaksız yolu tercih eti. eğer ölmediyse foruma giremeyecek kadar ağır bişey yaşamadıysa yaptığı ahlaksızlıktır şerefsizliktir. bana yazdığı bikaç mesajı yazıyorum. (Eğer borç vereceksekseniz 1 ay sonraya öderim 20-24 arası sınavlar var onlarla uğraşırım ama şubat sonu olur en fazla borcumu öderim elimden gelen en kısa sürede ve büyük duacınız olurum gerçekten isterseniz faiz koyun yeterki beni şu zor durumdan kurtarsın.) (Çok sagol bana bu iyiliği yapacağını hiç ummazdım söz veriyorum elimden gelen en kısa sürede ödeyeceğim)(Para geldi çok sagol en kısa sürede ödeme yapacagim gerçekten inanamıyorum çok sagolun.)(Beni durumdan kurtardığımız için sagolun en kısa sürede döneceğim iyi günler) bana bu mesajları yazan adam aylardır foruma girmiyor. ben bi iyilik yaptım adam geri ödeseydi yaptığım büyük iyilikti fakat adam şerefsiz çıktığı için yaptığım büyük enayilik oldu. benim derdim 500 lira değil ama kendisini hiç tanımadığı halde kardeşin kardeşe yapacağı bi iyilik yapan kişiye ihanet çok ağrıma gidiyor. bu parayı düşürsem bu kadar üzülmezdim.
daewooo damas- suzuki carry-Daihatsu Hi-jet
|
yardım lütfen
|
yardım lütfen hdd konusu
|
ÖNEMLİ:aöf kaydımı yaptıramadım
|
|
bakalım yardım edebilecek kimse çıkacakmı?
|
K.maraş'da oturup yardım edecek olan varmı?
|
ek yerleştirme klavuzu elinde olan varsa lütfen
|
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 240
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 12.491 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El