Seagate NAS 110
Merhabalar,
Uzun süredir kullandığım Seagate NAS 110 cihazım maalesef (tahminen) elektrik kesintileri kaynaklı arızalandı. Şu an elektriğe takılı olduğunda sürekli yeniden başlatıyor kendini. Bu sorunu yaşayan ya da çözüm için servis önerisi olan var mıdır?
Teşekkürler
Ağ Sürücüsüne Erişim Sorunu
Merhabalar,
Benim bir adet Seagate Blackarmor NAS 110 ağ sürücüm var ve yaklaşık 14-15 yıldır kullanıyorum.
Gayet memnunum. Fakat nedense taşındıktan sonra ağ üzerinden erişim sağlamaya çalıştığımda "ismi doğru yazdığınızdan emin olun" gibi bir uyarı veriyor.
\\CİHAZ_ADI
\\CİHAZ_IP
hiç biri çalışmıyor. Fakat http://IP ile yönetimpaneline erişebiliyorum. Aynı şekilde "Ağ" altında hem sürücü hemde cihazlar altında görünüyor.
Aynı şekilde FTP (FileZilla) ile dosyalara erişim sağlayabiliyorum. Fakat Windows Explorer üzerinden FTP ile erişmeye çalıştığımda da "FTP dosya hatası" alıyorum.
Öneriniz varsa sevinirim.
Teşekkürler
Nokia x30 5g
Nokia'nın Eylül 2022'de görücüye çıkardığı telefon.
Nokia x30 5g, geri dönüştürülmüş maddelerden üretildi
HMD Global IFA 2022’de tanıttığı üç adet akıllı telefon, birisi de Nokia x30 5g oldu. Orta seviye model, Eylül ayının ortalarından itibaren küresel pazardaki yerini aldı.
En büyük özelliği ise çevreci oluşu. Nokia x30 5g, HMD Global’e göre yüzde 100 geri dönüştürülmüş çerçeve, kamera çıkıntısı ve yüzde 65 geri dönüştürülmüş plastik sırtıyla şirketin şimdiye kadar ürettiği en çevre dostu modeli.
Özet olarak;
- Snapdragon 695 5g işlemci
- 6gb/8gb ram
- 128gb/256gb hafıza
- 6.43" ekran
- 16mp ön, 50mp arka kamera
- 4200 mah batarya
- 185g
kaynak: https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-x-30
Android 10 (Nokia)
|
Seagate NAS 110 Uzaktan Erisim
|
EDIMAX EW-7128G
|
MP4 > DVD (Alt Yazılı)
|
Video Oynatma
|
ESET AV: Otomatik Outlook İmza
|
VCD > avi / mpeg / vs
|
Hyundai | Bayon 1.4 Elite Dell | Vostro 5410 Samsung | Galaxy A54 |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 92
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 10.758 (Bu ay: 380)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware