FİFA23 de ONLİNE NASIL OYNANIR
Selam arkadaşlar PS5, FİFA23 de dostluk maçı seçtiğimde karşıdaki kişiye davet gönderemiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
PS5 KARDEŞLİK FİFA23 ONLİNE OYNAYAMAMA
Merhaba arkadaşlar,
PS5 de yeğenimle PSN KARDEŞLİĞİ yaptık yani hem onda hemde bende PS5 var KARDEŞLİKTE tamam, fakat FİFA23 de her ikimizde PSN network e girmeye çalıştığımızda her ikimizide atıyor PSN network e giremiyoruz ama bu işilemi tek yaptığımızda PSN network e bağlanıyoruz yani iki kişinin aynı anda ONLİNE olmasına izin vermiyor bunun sebebini bilen arkadaşlarım varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Tekrar yazıyorum yeğenimde PS5 var Plus üyeliği var ve FİFA23 satın aldı kendi PS5 inde. Bende PS5 var Plus üyeliği var ve kardeşlik yaptığım için yeğenimin kullanıcı adı ve şifresiyle PSN e girip kütüphaneden FİFA23 indirdim buraya kadar her şey düzgün, ama ikimizde kendi kullanıcı ve adlarımızla PSN girebiliyoruz esas sorun FİFA23 başlattığımda beni atıyor ve yeğenimide atıyor yani PSN network girişlerimiz olmuyor bunun sebebi nedir daha evvel FİFA21 de mesela böyle bir sorun yoktu sorun FİFA22 ve FİFA23 de başladı dolayısıyla ne yapmam gerekiyor her şeyi doğru yaptım ama ikimiz aynı anda FİFA23 e giremiyoruz sadece birimize izin veriyor lütfen bu sorun ile karşılaşan ve sorunun ne olduğunu bilen varsa ve açıklama yaparsa çok sevinirim saygılarımla.
LG OLED FİYAT ARTIŞI !!!
YORUM YOK...
Tracert daki 10 ile başlayan ip ler buyrun
|
|
Forum yavaşlığı
|
LG 55SJ950V 55" Smart 4K Super UHD TV
Sony KDL-40R485B
|
siliniz !!!
|
## MSI P35 BOMBASI MSI P35 Platinum D3 DDR3 ##
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.921
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 17.024 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 546 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri