Vatan Bilgisayar Levent Şubesi'nde şubeye özel etiketsiz fiyat tanımlanmış, 13500 TL'ye satılıyor kapalı kutu. LG Türkiye'den özel izin alarak ufak bir indirim payı daha var. Ben 1 adet satın aldım daha da uygun fiyattan. Söz konusu indirim 2 gündür devam ediyor, dün stokta ürün vardı. İlgilenen varsa mağazayla iletişime geçmesini tavsiye ederim.
OLED TV deneyimini yaşamak isteyenler için C1 modeli renk başarımı ve tepki süreleri konusunda rakip teknolojilerin epey önünde.
LG OLED Model Seçimi Hk.
Herkese merhaba, uzun süredir TV almak için hevesleniyorum ancak dolar kuru ve vergilerden dolayı bir türlü elim gitmiyordu. Karasal yayın çok izlemesem de Youtube-Netflix-Film ve içerik tüketimi ve gelecekte PC-Konsol oyunları için bir TV almak istiyorum. Bütçe 12-13 bin TL'ye kadar çıkabilir. Yaklaşık 10 yıllık bir Samsung telefon kullanıcısı olarak başka hiçbir LED ekranda OLED keyfi alamıyorum. iPad dahil en iyi LED panel bile telefonumdaki deneyimi vermiyor içerik tüketimi konusunda. Bu nedenle televizyonda da LG OLED modellerine bir şans vermek istiyorum, telefonumda bugüne kadar hiç burn-in problemiyle karşılaşmadım çünkü gözlerim hassas olduğu için parlaklığı genelde hep %30-50 arası kullanıyorum.
Sizlere sormak istediğim konu, televizyonlarda OLED teknolojisi telefonlardaki gibi sorunsuz mu?
TV'lerde panel boyutu telefona göre çok çok büyük olduğu için kalite kontrol aşamaları değişkenlik gösterebiliyor, bu nedenle LG OLED TV'lerde kronik sorunlarla veya düşük parlaklıkta bile burn-in ile karşılaşır mıyım?
Görüntü kalitesi vs. konularda çok bir sorum yok, rtings sağ olsun karşılaştırmalı olarak görebiliyorum görüntü kalitesini, ancak gördüğüm kadarıyla piyasada farklı jenerasyon ürünler var, CX, C1, G1, A1 gibi. Aradaki farklar büyük olmasa da yeni jenerasyon OLED panel her zaman tercihimdir. Bu noktada beni yönlendirebilecek, konuda tecrübe ve bilgi sahibi forumdaşlarımdan yardım istiyorum.
Sizce şu an bütçeme göre alınabilecek en iyi OLED TV hangisidir? Aynı bütçe ile alınabilecek daha iyi bir alternatif mevcut mudur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Daha önce indirimle 3000 TL bandına bulunabiliyordu. Itopya'da şu an fiyat 2800 TL + kargo. Yanında da dandik klavye mouse seti hediye ediyorlar. Şu an dip fiyat gibi görünüyor. Stokta son 12 ürün. RTINGS incelemesini de aşağıya ekliyorum, çok başarılı bir monitör olduğu söyleniyor incelemede.
https://www.itopya.com/gigabyte-27-m27q-170hz-1ms-2xhdmi-dp-qhd-freesync-premium-gaming-monitor
Xiaomi XMMNT27HQ 27" 4ms (GTG) 165 Hz HDR400 QHD IPS Monitör
Arkadaşlar merhaba, bir süredir 27" oyun, iş ve içerik tüketimi odaklı monitör arayışındayım, ilk etapta 2000 TL gibi bir bütçe belirlemiştim ancak gördüğüm kadarıyla bu bütçeyle iyi bir QHD monitör yok piyasada. Gigabyte M27Q modelini takip ediyorum indirime girerse diye, bugün başlıktaki monitöre denk geldim akakçe'de. Fiyat 2900 TL, herhangi bir yerde incelemesi yok ancak fabrika çıkışı kalibre edilmiş olarak gönderiliyor. %100 sRGB, %95 DCI-P3 renk gamutu ile satılıyor. Diğer özellikleri için ürün sayfasını ekliyorum, sizce fiyat-performans açısından nasıl bir monitör bu?
Düşük bütçeli, ev-ofis kullanımı için monitör tavsiyesi
Merhaba sevgili forumdaşlar. Sizlerden kendi kullanımıma uygun bir monitör tavsiyesi almaya geldim.
Evden, 14" bir notebook ile çalışıyorum. Çoğunlukla ofis işleri ve video içerik tüketimi yaptığım bir senaryo için monitör tavsiyelerinizi alabilir miyim? Samsung telefon kullanıcısıyım, telefonumdaki OLED panelin renk başarımı muazzam, aynı renk üretimini deneyimleyebileceğim 27" ve üstü bir monitör arıyorum. Dediğim gibi oyun birincil öncelik değil ama ilerleyen süreçte bir gaming laptop almayı düşünüyorum, bu yüzden oyun için de kullanılabilecek bir model olması iyi olur.
Kriterler:
Kaliteli VA ya da IPS panel
DCI P3 başarımı mümkün olduğunca yüksek
27" ve üstü boyutta
Yenileme hızı minimum minimum 75Hz, mümkünse 120-144Hz olabilir.
Çözünürlük 1080p veya 2K
Bütçe maksimum 2bin TL ancak muhteşem bir fırsat olursa bütçeyi esnetebilirim. Yorumlar için şimdiden çok teşekkürler
1500 TL'ye Kadar Telefon Tavsiyesi
|
iPhone 6 iOS 11 Batarya Sorunu
|
Silindir Kapak Contasını Yakan var mı? (MK3)
|
|
Kablonet'in Akıllı Sınırsız Tarifeleri Cazip mi?
|
All natural and technological processes proceed in such a way that the availability of the remaining energy decreases. In all energy exchanges, if no energy enters or leaves an isolated system the entropy of that system increases.
Energy continuously flows from being concentrated to becoming dispersed, spread out, wasted and useless. New energy cannot be created and high-grade energy is being destroyed. An economy based on endless growth is unsustainable. The fundamental laws of thermodynamics will place fixed limits on technological innovation and human advancement. In an isolated system, the entropy can only increase. A species set on endless growth is unsustainable. |
You rise, you fall. You're down then you rise again. What don't kill you make you more strong. |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.357
İkinci El Bölümü Mesajları: 221
Konularının görüntülenme sayısı: 37.591 (Bu ay: 404)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 930 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware