Merhaba, bir adet router buna ister wifi ister kablo ile direk bağlandığımızda 50 mbit üzeri download 20 mb upload hız alıyoruz. Bu modeme bağlı 3 switch 35 adet ip kamera mevcut, bu ağa access poimt bağladığımızda sadece 2.5 mb download ama 18 mb upload hızı alıyoruz. Nvr ı kapattığımız anda switche bağlı cihazlardaki hız 50mb seviyelerinde görülebiliyor. Bu durum normal midir ? Access pointten hızlı bağlantı almak için ne yapmamız gerekir ?
Merhaba, 64 kanal eski tip bir dahua nvr kullanıyorum, internet sorunluydu. Nvr cihazını sökünce fark ettikki NVR switch’e bağlandığı anda ağdaki tüm internet bağlantısı herhangi bir siteye girilemeyecek kadar yavaşlıyor. Sorun nasıl çözülebilir ?
Merhaba arkadaşlar, Tesla sipariş ederken otopilot ya ya otonom sürüş opsiyonlarını siparişe eklemezsek aracı aldıktan sonra bu özellikler yazılım güncellemesi / satın alma ile alınabiliyor mu? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Merhaba, 2TB İcloud hesabım var, yaklaşık 1 TB boyutundaki harici diskimi İcloud'a yedeklemek istiyorum. Verileri bilgisayara aktarmadan direk harici diskten İcloud'a transfer etmenin ya da bilgisayarın C diskinde kurulu olan İcloud'u D'ye kurmanın bir yolu var mı ?
teşekkürler
Merhaba, ışık hareketlerinin devamlı değişebildiği kapalı alan düğün vidyo çekimleri için alıştığımız mc2500 md3 gibi büyük aktuel kameralar yerine gimball üzerine gerekli ekipmanlarla donatılmış aynasız bir slr makina kullansak ne gibi olumlu/olumsuz etkiler yaşarız? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar payklaşırsa sevinirim.
Merhaba, internet olmayan yerlerde uzaktan izleme için dvr cihazında doungle kullanan var mı ? Bağlantıda ve hızda bir sorun yaşıyor musunuz ? Ne tip bir cihaz kullanıyorsunuz ?
Merhaba, giren çıkan ve içerideki kişi sayısını gösteren kameralarfan kullanan var mı ? Tavsiye edeceğiniz ürün var mı ?
Yazıcı, Yazıcı Olarak Görünmüyor
Merhaba, Xerox Phaser 6000 tipi bir lazer yazıcıyı bağladım. Bağladığımda otomatik olarak kurulum yapıyor ancak aygıt yöneticisi ve ''aygıtlar ve yazıcılar'' bölümünde cihaz ''yazıcı'' olarak görünmüyor. Çıktı almak istediğimde de bu yazıcıyı bulamıyor. Güncel driver yükledim, yazıcının yazılımını bile güncelledim çözemedim. Sorun nedir sizce ?

Merhaba, yıllardır Cenova AHD DVR kullanıyorum ama zaman zaman virüs giriyor, kimi zaman uzaktan rahat izlenmiyor, Android uygulamasından farklı İOS uygulamasından farklı çözünürlükte görüntü veriyor vs. rahat ettirmedi yıllardır. Bozulan AHD yerine 16 Kanal yeni bir DVR alacağım, uygulaması sorunsuz, güvenlik zaafiyeti olmayan en dertsiz tasasız kaliteli DVR markası, modeli nedir?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.006
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 106.702 (Bu ay: 1.749)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 595 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası