Petshop Açmayı Düşünüyorum
Arkadaşlar merhaba, petshop açma gibi bir fikrim var. Daha önceden bu işi yapmış, yapmakta olan veya yapan birilerini tanıyan ve tavsiyelerde bulunacak insanlar çıkar mı acaba.
Lokasyon olarak İstanbul/Gaziosmanpaşa olacak. İnternetteki fiyatlarla yarışmak oldukça zor ancak tek problemin bu olup olmayacağını da merak ediyorum. İşçi çalıştırma gerekliliğinin olmayacak olması benim için olumlu bir durum. İlk etapta beklentim kira ve sattığım malı yerine koyma konusunda dükkan kendi kendini döndürsün yeterli. Bir süre cebime para girmese de olur. Öneri ve deneyimlerinizi çok merak ediyorum, motive olmaya çalışıyorum fakat çevremde kapanan petshop görmememe rağmen internette kar marjı çok çok düşük ve artık iş yapmadığını söyleyen insanlar da var. Bunun haricinde alınan ürünü yakın çevreye anında teslim, pet kuaför hizmeti vs. gibi şeyler de düşünüyorum. Neler düşünüyorsunuz?
Basit Animasyon Video Yapımı
Merhaba arkadaşlar, Youtube kanalı için 8-10 dakikalık kendi yaptığım çizimleri hareket ettirebileceğim basit bir animasyon programı arıyorum. Çizimler kendi içinde hareket etmeyecek yani iskelet oluşturma gibi bir şeye ihtiyacım yok. Yalnızca benim yüklediğim arka planda hangi saniyede hangi çizim hangi köşeden ekrana girip kaç saniye duracağını belirleyebileceğim bir program lazım. Youtube'da tarihsel olayları vs. anlatan kanalların yaptıkları gibi. Online tarayıcı üzerinden de kullanabilirim ya da mac osx için olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Not: İnternetten baktıklarım çok detaylı programlar çizgi film bile yapılabilir ben çok basit bir şey arıyorum. İllustrator'ün karşısında online canva kullanma basitliği gibi düşünebilirsiniz.
Aynı Anda 3 Adet Mikrofon Kullanımı?
|
Gazi Mahallesinde patlama?
|
Whatsapp Mesajlarının Okunması
|
Edebiyat Yardım
|
Pop-up ları engelleme
|
Tm3 150k İçin?
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 263
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.155 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 165 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic