Arkadaşlar iş yerindeki inteneti cep telefonumdan kullanabilmek için Masa üstü pc ye takacağım bir adaptör ile wi-fi yayın yapmasını sağlayarak, cep telefonumdan kullanmak istiyorum. Böyle bir adaptör var mı tavsiyeleriniz bekliyorum.
Yalnız tak-çalıştır olması lazım driver yüklemek için admin şifresi isterse kuramam? Teşekkürler.
EŞYA TAŞIMA KRİKO TAVSİYE
Arkadaşlar linkte verdiğim ürün benzeri verdiğimiz parayı hakedecek f/p bir ürün almak istiyorum ama bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. Hangi marka modeli tvsiye edersiniz. Ev kullanımı için.
5 YIL KASMAYACAK TELEFON TAYSİYESİ
Arkadaşlar telefonda oyun oynamıyorum. Günlük işler ve fotoğraf v.s. kullanıyorum.8000 TL civarı (MAX: 10.000) Donanım ve yazılım olarak beni 5 (beş) yıl arkama bakmadan götürecek bir telefon tavsiyesi istiyorum. Teşekkürler.
Dell İnspiron 5110, i5, 8gb ram alınır mı?
Arkadaşlar mücbir sebeplerden uzun süredir teknolojiden uzak kaldım ekonomik , ikinci el bir laptop almak üzereyim .Dell İnspiron 5110, i5, 8gb ram almak istiyorum ve kullanım amacım sadece ödev, ders, ve internet. Bu laptobun (işlem-tamir görmiş olması dışında) kronik bir problemi var mıdır bilgilendiriseniz sevinirim.
Kablosuz Modemi Ap olarak ayarlamak.
|
Scenic 2 alacağım hakkında bilgi istiyorum.
|
Ağ Güvenliği Log Kayıt sorunu
|
Evim için Döküm Tost Makinası...
|
Yerel ağda ip gizlemek!!!
|
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 631
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 29.098 (Bu ay: 394)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar