Arkadaşlar merhaba, 2. el aldığım ps4 pro cihazımın içini açtım bugün termal macun yenileme için ancak fotoğrafta gösterdiğim işlemci koruyucu metal kapağın benim cihazda olmadığını gördüm. Bu parçayı nereden temin edebilirim acaba bilgisi olan varsa çok sevinirim? İnternette araştırdım bulamadım.
En İyi Hizmet Veren İlçe Belediyemizi Bulalım.
Arkadaşlar merhaba, sizlerden ricam parti fanatikliği yapmadan bulunduğu ilçedeki belediye hizmetlerinden memnun olanlarınız varsa hangi belediye hangi olumlu işlerle, hangi faydalı projelerle vatandaşını memnun etmiş öğrenmek isteriz. Buyurun söz sizde..
DualShock İle Oynaması En Kolay BattleRoyal Oyunu Hangisi?
Merhaba arkadaşlar, tecrübeli arkadaşların yorumunu merak ediyorum. Warzone, Fornite, Pubg, Apex vs.. Bu oyunlar içinde DualShock İle hızlı nişan alıp ateş etme konusunda hangi oyunda daha rahat alışırım?
Bu tarz oyunlara özeniyorum ancak sürekli "oyun açılsın, oyuncular bulunsun, yükleme ekranı geçilsin, 2dk içinde öl" döngüsünde kalmak istemiyorum.
5k Bütçe İçin 50-55inç Tavsiye Lütfen
Konuyla ilgili uzman arkadaşlar bütçem 5000 desek 50-55 inç hangi tvyi tavsiye edersiniz???
Kullanım Amaçları ve İstekler:
-Film izleme öncelikli olmalı,
-X264, x265 türevi her türlü formatta video açmalı,
-Salonum çok güneş alıyor, çok fazla yansıma yapmayan bir panel olmalı,
-1TB harddisk takıldığında sorun çıkmamalı
Teşekkürler arkadaşlar
Arkadaşlar diğer konuda kimse iplemedi ya da konuya hakim arkadaşların gözünden kaçtı çünkü çok muhabbet dönüyor orada bende o yüzden yeni konu açtım kusura bakmayın.
90.000 TL Bütçeye Otomatik
|
Gebze'de En İyi Maç İzleme Mekanı Neresi?
|
Böcek Uzmanları Yardım Lütfen
|
70.000 2.El Dizel Tavsiyesi?
|
|
Avea'da Son 1 Haftadır Bağlantı Hızında Yavaşlama!
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.912
İkinci El Bölümü Mesajları: 134
Konularının görüntülenme sayısı: 23.239 (Bu ay: 378)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 819 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor