Tp-link AP IP alınmıyor
Arkadaşlar VR900 modem kullanıyorum. Evin wifi ulaşmayan yerleri için ax12 router aldım. sorunum şu ki VR900 xxx.xxx.1.1 ip adresinde DHCP açık AX12 AP modunda xxx.xxx.1.2 ip adresinde dhcp kapalıyken kablolu bağlantıyla iki cihazı birbirine bağlıyorum ve bu sırada AP wifi de sorunsuz çalışıyor ancak kabloyu çıkardığımda wifi görünmesine rağmen herhangi bir cihazla bağlantı kurmak istediğimde ip alamıyorum. Bunun çözümü nedir?
500 Metre Mesafede Dış Mekan Wifi
Arkadaşlar çalıştığım yer ve evim arasında kuş uçuşu 500 metre var. Evdeki wifiya bağlanmam mümkün olur mu? Normal şartlarda ihtiyaç duymazdım ama Türk Telekom 4.5g 1 mbit le bağlanıyor.
Bozulan Kioxia SSD
Superonline TP-Link Vr900 Sorunu
ZTE H3600 SOL Şifre Öğrenme
Arkadaşlar mağlum video işe yaramıyor. Gerekirse uzaktan bağlanıp yardımcı olabilecek veya yol gösterebilecek var mı?
Amazfit Bip U Pro Reset Sorunu
Amazon.de den aldığım bip u pro durduk yere sürekli reset atmaya başladı. dokunmasam bile reset atıyor. Aşağıda hızlandırılmış videosu var. Fabrika ayarları vs işe yaramadı.
Xiaomi Mi Note 10 SBC ve AptX
Apt-x destekli bir kulaklık aldım. Ancak ne yaptıysam apt-x i aktif edemedim. Geliştirici seçeneklerinde ne seçersem seçeyim BSC ye geri dönüy.r
Micro ATX Kasa Önerisi
Arkadaşlar Şu CM Silencio 650 kullanıyorum. Ancak artık fazla büyük gelmeye başladı. Daha küçük boyutlarda uygun fiyatlı bir aksa arıyorum. Baktıklarım hep +40 cm yükseklikte. Bana daha çok 30-35 cm civarı bir kasa lazım.
1 TB nvme SSD Tavsiyesi
Neden AMD?
Evet arkadaşlar epeydir bu işlerden uzaktayım. Şimdi sistem değiştirmek istiyorum. Herkeste bir AMD sevdası var ama bakıyorum AMD 3500x oc lu bile 10400f le yarışamıyor. z490 değil b460 anakartlı testlerden bahsediyorum.
10400f+b460 a karşı 3500x hakkında mantıklı yorumlar bekliyorum. Sistemi ona göre kuracağım. Gördüğüm testlerde AMD nin herhangi bir üstnlüğüne rastlamadım. 10100 3100ü 10400f 3600 ü geçiyor.
DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR? |
DH HABER MİDEMİ BULANDIRIYOR. |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.733
İkinci El Bölümü Mesajları: 809
Konularının görüntülenme sayısı: 32.994 (Bu ay: 560)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.642 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware