Şubesiz bankacılık hizmeti veren bankalar.
silinebilir.
Televizyon ısınmadan çalışmıyor
Merhabalar , 7 yıl önce evlenirken aldığım philips 55’’ ultra ince smart tv kırmızı ışık yanıp söndüğünden dolayı açılmıyor.
Fişten çıkarma , yazılım yükleme vs hepsini yaptım. çözümü şu şekilde hallettim ; saç kurutma makinesi ile tv nin arkasında bir süre ısıtma uyguluyorum 2-3 dakika , panelin arkası ısınınca tv açılıyor.
tamir için konuştuğum kişi anakart değişecek dedi .. sizce mantıklı mı ?
Isınınca Açılan Philips TV
Selamlar ..
philips 55 pfk 7109/12 model tv var. 5 senedir kullanıyorum..
Son bir senedir ilginç bir şekilde tuhaf hatalar veriyor ;
1- tv açılınca dikey çizgiler çıkıyor ( bağlı olan uydu ve konsol vs. çalıştırmadan. )
Çözüm ; açıp kapanınca düzeliyor.
- bu böyle 1 sene boyunca gitti ...
2- tv açılınca stand by ışığı 2 kere yanıp sönüyor ,
Çözüm ; fişi çıkarıp takıyorum 15 saniye bekliyorum vs.. düzeliyor.
- bu böyle 1-2 ay boyunca gitti ...
3 - tv son zamanlarda stand by ışığı hem 2 yanıp sönmeli ya da tek yanıp sönmeli şekilde açılıyor , resetleme vs.. yapmama rağmen güncelleme/formatlama yapmama rağmen USB + Wireless farketmiyor açılmayacağı var ise açılmıyor.
eğer ki açıldı , hemen kapatıp açınca düzeliyor.
Tüm olası açılmalarda ekranda dikey çizgiler mevcut , kapatıp açınca düzeliyor.
Ve son olarak ;
Bugün 1 saat boyunca uğraştım ve yanıp sönen stand by ışığından kurtulamadım.
Çözüm ; Tv yi indirdim , içini açmadan bir güzel temizledim hava tuttum ve ısınma problemi olduğunu düşündüm. Tv ve elektronikten gram anlamam ama 1 kere açılacağı tutunca kapatıp açınca düzeliyor ise ısınma geldi aklıma.
Açtım saç kurutma makinesini 3-5 dakika boyunca bir güzel ısıttım arka paneli taktım fişe ve BİNGO açıldı.
tabii yine dikey çizgiler ... hemen kapatıp açtım düzeldi.
Anlam veremiyorum bu duruma .. tavsiyesi,fikri olan var mı acaba ? Servise vereceğim ve lakin '' ağbi anakart bozuk '' cevabı klasikleştiği için kıllanıyorum.
Bu tv yi açmak için ayin yapar gibi her sabah farklı şebeklikler denemekten usandım.
İcloud Özgün Öğe İndirme sorunu
Selamlar , icloud hesabımda olan fotograflarımı telefonuma indirmek istiyorum.
bunun için indir ve özgünleri tut seçeneği kullandım ardından fotograf albümünde 3700 civarı öğe indiriliyor ibaresi çıktı.
Buraya kadar her şey yoluda fakat 1 saattir beklemem rağmen 3700 sabit olarak duruyor. Hiç bir hareket yok.
bağlantımı kontrol ediyorum , hız testi yapıyorum vs vs..
fotograflarım uygulamasından çıkıp yeniledim yine aynı durum , ayarlara girip hafızayı kontrol ediyorum değişiklik yok.
kafayı yiyeceğim.
Pc den yükleme ve icloud web görüntüleme sorunu
Daha önce erişebildiğim icloud fotograflarıma erişemiyorum.
Web sitesinden icloud.com a giriş yapıyorum fakat ; ''arşiv yüklenemiyor'' uyarısı alıyorum.
Pc ye itunes ve icloud kurulu ( işletim sistemi Win10 )
İcloud u pc ye kurduktan sonra Resimler bölümünden İcloud Drive kısmına pc de ki fotograflarımı atıyorum icloud a yüklensin diye ama nafile.
Sağ alt kısımda 5 dakika önce güncellendi yazıyor , icloud web e giriyorum yukarıda belirttiğim gibi yine ''arşiv yüklenemiyor'' uyarısı ile karşılaşıyorum.
Telefon fotograflarım ayarlarında , özel bir ayar yapmam gerekiyor mu ? daha önce böyle bir durum ile karşılaşmamıştım.
Philips Smart TV Sadece Açılıştaki Sorun
Selamlar ,
55pfs7109 marka philips tv var , 5 senedir kullanıyorum.
tv de çok entresan bir hata var , tv ye ; ps 4 ve dsmart uydu alıcısı bağlı.
Ben sabah kalkıp tv yi açtığım zaman ekran komple çizgi çizgi oluyor , her yerde yatay , dikey çizgiler oluşuyor.
Bu aşamada 5-6 saniye sonra tv yi kapatıyorum ve tekrar açılıyorum düzeliyor. olay bu.
Tv yi resetledim , güncel yazılımı kontrol ettim , RC geçişi özelliğinden yapıyordur dedim onu da kapattım.
olmuyor. Yani tv 5-6 saat kapalı kaldıktan sonra açıldığı zaman böyle yapıyor , kapatıp açarsanız da düzeliyor.
Aklıma başka bir şey gelmiyor tavsiye ve fikirlerinizi belirtebilir misiniz lütfen.
Amd Catalyst Control Center Sorunu
Beyler , Eski bir ekran kartım var , daha önce bu ekran kartına CCC ile scaling ayarlarından hdmi ile bağlantı sağladığım lcd ye tam ekran ayarı yapabiliyordum.
Ve lakin ; Bu gerizekalı amd , güncel sürümlerinin hiç birinde bu ayarı yapmayı bırak , alakasız bir şekilde bir uygulama yapmış.
hiçbir ayar yapamıyorum , hiç bir şekilde old versiyonlara erişemiyorum. old versiyon es keza 1-2 tane indirdim onlarda yine aynı şey oldu. kafayı yiyeceğim.
nerede yanlış yapıyorum ?
rahibi vermesek daha mı iyi olurdu ?
Uzun zamandır ABD'nin yaptırım uyarısının ardından , geri verdiğimiz rahibi acaba vermeseydik mi diye düşünüyorum.
Sizce yanlış mı düşünüyorum ?
İphone 7 icloud ve google yedeği.
|
Ps4 Otomatik İndirme Kapatma Sorunu
|
Rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolu uyanmaktır. |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 958
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 11.554 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 376 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun