starTony Xbox P2 Vanguard Dolandırıcılığı
Merhabalar,
Bir şikayetim olacak engellenmesi için.
starTony isimli profil dolandırıcıdır.
Vanguard için ödeme yaptım gönderdim. bana gmail hesabı ve şifresi göndermiş bu gmail diyince blockladı.
Altı üstü 200TL insan nasıl bu kadar karaktersiz şerefsiz olabiliyor şaşıyorum. Hiç mi Ahlak öğretmedi buna ailesi enterasan.
200'lirasında değilim bi haftasonumu kahvaltı parası. iban'no isim soyismi telefon no veriyor sanıyorki uğraşılmaz özellikle uğraşıcam bakalım arkandan başka ne haltların çıkacak. Beni kazıklaman bişey değil ama ben hariç bir öğrenciyi üç beş kuruş para biriktirip sana güvenipte oyun oynatmadıkların için seninle uğraşıcam ve sonuna kadarda süründürücem. Hakkında dolandırıcılıkla ailenin çevrenin yüzüne nasıl bakarsın görelim. Şikayet'den sonra'da asla ve kati şikayetimi geri almam nereye kadar giderse "ya herro ya merro görelim"
Aşağıdaki bilgilere ait biri ile oyun için anlaştıysanız kendisi dolandırıcıdır. Bu mesaj özellikle Teşhir için yazılmıştır. İlgili kurumlara aşağıdaki bilgileri ile 08.11.21 Pazartesi gerekli şikayet yapılacaktır. Mevzu benim 200TL kaptırmam değil benim haricinde başka hiç kimseye yapmaya tenezzül edememesidir.
Ibanı: TR44 0004 6006 2088 8000 1536 18
İsim: Efe Çakan
Bankası: Akbank
Telefonu: +90 536 203 84 34
Zeytinburnu Kablonet & Netmaster Infinity 401
|
LG WebOS 4.0
|
Meslek: CyberSecurity Team Leader
Cyber Security Team Leader Xbox Series X iphone 14Pro Xbox Gamertag : spyx92 |
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 179
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.781 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar