bilgisayarımdan ses geç geliyor
arkadaşlar önce sistemimi yazıyım. Msi Pro H610 m anakartım ve Samsung marka ses sistemim var 5+1. Ses sisteminin sadece optik girişi var ama anakartım optik çıkışı olmadığı için harici bir ses kartı aldım, Asus Xonar SE. İlk taktığımda çalışmadı ama sürücü güncellemesi ile çalıştırdım. Fakat bir sorun var herhangi bir ses oynatmak istediğimde ilk 1 sn ses gelmiyor sonra gelmeye başlıyor. herhangi bir videoda ileri geri gitsem yine aynı sorun 1 sn sessiz kalıyor, veya bilgisayarın sesini sınasam yine aynı ses ikinci basışımda geliyor. sürekli oynatmada sıkıntı yok ama her durum değişikliğinde 1sn sessizlik oluyor. Eski anakartımda optik çıkış vardı onda böyle bir problem yaşamamıştım aynı ses sistemiyle. Neden olabilir bu acaba.
Anakartın ekran kartı desteği
Arkadaşlar, elimde 2 senedir kullandığım Asus Rog Strix B360g anakartı olan bir pc var. Ben bu pc'de mining yapmak istiyorum. Anakartın bağlantıları arasında
1 x PCIe 3.0 x16
2 x PCIe 3.0/2.0 x1
1 x PCIe 3.0 x16 (maks x4 modu)
bunlar var. Mevcutta 1 adet gtx 1070 çalışıyor. Diğer 3 bağlantı noktasına RTX3080 bağlayabilirmiyim, verimli çalışır mı?
3,5" Harici Disk Görmeme sorunu
|
PowerDVD ve MPC-HC arasındaki kalite farkı
4K uhd oynatamama problemi
|
windows 10 masaüstü sorunu
5.1 ses sistemi sorunu
|
4k video takılma problemi
|
Silinemeyen virüs
|
Yeni 3310 rehber geri yükleme
|
Lenovo Y50 : Intel Core i7 4710HQ - GeForce GTX860M - 256 GB SSHD - 16 GB RAM - 15.6" 4K UHD Ekran - Win 10Pro |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 403
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 19.836 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware