30 BİN TL altı laptop tavsiye
Selam arkadaşlar. 30,000 TL altı 6 adet laptop arasından seçim yapacağım . Hepsinin ortak özelliği 4050 RTX olması. Ramlerde DDR5 ile DDR4 arasnda çok büyük performans farkları olur mu?. İşlemcilerde de intel 12 ve 13 nesil farkları var sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Masaüstü powersupply tavsiyesi
Selam arkadaşlar. Sorumun cevabını internette bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım.Elimde bir adet Redrock Mining JPCCATX1650 1650 W Power Supply cihaz var. Bunu masaüstü PC için kullanabilir miyim. Yoksa sadece mining için tasarlanan bir güç kaynağı mıdır? Bütün mining güç kaynakları sadece bu iş için mi üretilmiştir. Teşekkürler
2070 RTX SLI VE YENİ PC TOPLAMA HAKKINDA YARDIM
Selam arkadaşlar
2010 yılından beri kullandığım bilgisayarım günlük işlerim için yeterli oluyor ama 2K,4K film ve dizileri izleyemiyorum.
Elimde MSI 2070 RTX ARMOR ve MSI 2070 RTX GAMING X iki ekran kartı, REDROCK JPCCATX1650 marka 1650 Wattlık 80 PLUS GOLD bir de PSU var.
Bu parçaları da entegre edebileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum.
Bu iki ekran kartı SLI olarak kullanılır mı pek oynamasam da oyun performansı nasıl olur. Maksadım bu kartlar boşta kalmasın orta halli de bir bilgisayarım olsun.. Bütçem de sadece kasa için 15K-20K. Tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 757 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar