Corolla 2018 ilk çalışmada gelen uyarı sesi
Merhaba
2018 corolla advance aracım genelde sabah ilk çalıştırmada bir uyarı sesi verip geçiyor uyarı lambasının yanıp sönmesi bir oluyor araç ilk marşta alıyor
geçen sene bakımda da bu durumu demiştim fakat bir şey yok deyip yolladılar ( sürekli yetkili servise gidiyor araç)
geri viteste de bırakmıyorum sensör ötmesin diye acayip sinir oldum bu uyarıya yol bilgisayarında bir hatada yazmıyor
bilgisi olan varsa yazarsa. Birde bu araç bakıma kaç km kaldı diye bir uyarıda vermiyor yada ben bulamadım böyle bir özelliği varmı
teşekkürler
Corolla Advence Firenden gelen ses
Merhaba. Aracım 2018 corolla advence manuel 10.000 km ye daha yeni geldi çok kullandığım bir araç değil uzun yolda önden bir sürtme sesi geliyor servise gittim bu sorunun fabrika çıkışlı balatadan kaynaklı olduğunu balatların değişmesi gerektiğini bu konuda şikayet aldıklarını ilettiler aracın uzatılmış garantisi var iki yıl daha lakin fren balatsı grantiye girmiyor dediler değişim ne kadar diyince 1200 tl parça ve işçilik dediler. Bu sorunla karşılaşan daha önce oldumu
Balataları değiştirmek tek çözümmü
Teşekkürler
2018 Corolla Multimedya tavsiyesi
Merhaba aracım 2018 corolla Advence Apple car play özelliği olan bir multimedya taktırmak istiyorum önereceğiniz bir marka veya ankara da bu işi yapan düzgün bir firma varmı
teşekkürler
2018 Corolla Multimedya Tavsiye
Merhaba,
Aracım 2018 Model corolla Advence modelli iyi bir multimedya arayısındayım apple car play olması benim öncelik olacak bildiğiniz apple car play olan ve Ankara’da bu cihazı alıp taktırabileceğim bir yer varmı
teşekkürler
Samsumg A30s Watsap
|
RS Otomotiv servis ankara
|
corolla d4d araç yağ değişimi
|
Şeker Çuvalı
|
Michellin alpin 6 kış lastiği
|
KISLIK LASTIK SECIMI
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 468
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.122 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası