Watton WT-015 El Feneri Upgrade Yardım
Arkadaşlar Merhaba,
Watton WT-015 Model el fenerim var. Bu feneri upgrade etmek için söktüm. İçinden 1200 Mah 18650 tip pil çıktı. Ben pili 3500Mah Panasonic pil ile değiştireceğim.
Fakat içini açmışken led chipini de değiştirmek istiyorum. Bu ürüne montajlayabileceğim led önerisi için yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba,
Vestel 43U9500 model Tv ye sahibim. Ürün smart arayüzü zayıf kaldığı için Android Box aldım. Ayrıca LG Snh5 Sound bar aldım.
Şimdi problem şu şekilde; Android box ve Tv HDMI kablo ile bağlı. Tv de LG ses sistemine HDMI Arc kablo ile bağlı.
Tv yi kullanırken Arc kablo ile bağlı olduğu için ses deneyimi tam performanslı olarak çalışmakta.
Fakat Android box HDMI kablo üzerinden ses aktardığı için tam anlamıyla Dolby yayın verdiğini düşünmüyorum.
Android Box a optic kablo takıp LG Snh5 e bağlıyorum fakat yinede HDMI > Tv > Ses sistemi şeklinde çalışıyor.
Yani Android Box sesi tv üzerinden ses sistemine aktarıyor.
Optic kablo üzerinden aktarmıyor.
Kurulum şeması için yardımcı olabilir misiniz ?
Herkese iyi forumlar.
12V İle Çalışan Hareket Yada Ses Sensörü Yardım Lütfen
Abiler, arkadaşlar merhaba.
Led adaptörü ile şerit led arasına ses yada hareket sensörü bağlamak istiyorum.
Yani el şaklatınca ledler yansın istiyorum.
Adaptörün 220 tarafına sensör bağlayamıyorum çünki aynı hattan başka bir cihaz beslenıyor. Yani 220'yi kesme şansım yok.
Örnek olarak bir imaj hazırladım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İMAC A1225 Temiz Kurulum Problemi Yardım Arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba. 2010 Model İmac A1225 Cihazım var. Diski yanlışlıkla erase yaptım. Usb ile temiz kurulum yapmak istiyorum fakat işletim sistemi seçtikten sonra hata veriyor. Hata resmini belirttim acil yardım lütfen. Denediğim macos sistemler High Sierra Catalina Monterey
DELL STUDIO 1535 CORE 2 DUO T5750 DRİVER
|
HAFIZA KARTI BAD SACTOR(yardım)
|
HAFIZA KARTI BAD SECTOR(sorn)
|
Yaksu s-usb Port açma
|
Hdd Gitti..Veri Kurtarmalıyım yardım lütfen.
|
GİTAR AKOR PROGRAMI s60
|
Knight Online , Msn Messenger , Mirc Chat , Camfrog , Özledik Be Aga..... |
Knight Online , Msn Messenger , Mirc Chat , Camfrog , Özledik Be Aga..... |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.362 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware